avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data de incetare suspendare cim in revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data de incetare suspendare cim in revisal

Buna ziua,

O salariata a nascut in data de 04.09.2011 si a solicitat suspendarea cim incepand cu 20.12.2011 (urmatoarea zi dupa terminarea celor 126 zile cm).
In revisal se solicita inreg. susp. cim si anume:
- data inceput suspendare .......
- data sfarsit suspendare ......
Data de inceput suspendare este 20.12.2011, dar data de sfarsit suspendare care este: 04.09.2013 (data la care copilul implineste 2 ani) sau 05.09.2013 (ziua urmatoare).
Cu ce data se va face decizia de incetare a suspendarii?
In alte cazuri (cand nu se solicita susp. in revisal) la terminarea cic emiteam decizie de incetat suspendare cim incepand cu urmatoarea zi implinirii varstei de 2 ani.
Cel mai recent răspuns: ela-ela , utilizator 15:36, 20 Decembrie 2011
Data incetarii supendarii este data cand copilul implineste 2 ani .. in speta, 04.09.2013 .
In revisal se va inregistra susp. cim :
- data inceput suspendare 20.12.2011
- data sfarsit suspendare 04.09.2013
Decizia incetare suspendare cim pt. crestere copil incepand cu 04.09.2013.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data de incetare a suspendarii cim pentru crestere copil ela-ela ela-ela Buna ziua, Am o salariata care a nascut la data de 30.05.2010, a solicitat susp. CIM incepand cu 19.08.2010 (la sf. celor 126 zile de CM). Pe data de ... (vezi toată discuția)
Revenire din c.i.c. dumilor dumilor Buna ziua. Sunt in C.I.C., iar copilul implineste 2 ani in septembrie. Stiu ca imediat a doua zi dupa implinirea varstei de 2 ani, ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim (nastere a doilea copil) in timpul suspendarii cim-ului pentru primul copil denisepanescu denisepanescu Buna ziua, Am o situatie foarte urgenta. Avem o angajata care la a nascut la 05.12.2013, CIM-ul a fost suspendat (dupa efectuarea celor 126 zile concediu de ... (vezi toată discuția)