avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters249786

Activitate ContSters249786

In adunarea generala nu am acuzat-o de nimic pe administratoare, doar am intrebat-o ce parere are despre informatiile mele ,care oricine le poate obtine pentru ca sunt publice si mai ales ca erau informatii intr-un ziar local de la purtatorul de cuvant al politiei. Deci repet, nu am acuzat-o de nimic. Am incercat sa stau de vb cu presedintele, nu era interesat.

Majoritatea locatarilor suntem pensionari, daca presedintele zice ca asa e corect toti sunt de acord. Doar ca eu deja am observat cateva abuzuri in lista de calcul.de ex: mi-a trecut cu 2 mc in plus la apa calda si 1 la apa rece.Nu doar mie , la aproape toti, apoi se scuza ca a incurcat apele si ca o sa verifice. Cu asta am ramas si cu plata in plus.
Erau pe saitul primariei unde locuiesc unele informatii, deci erau publice. Am crezut ca procedez bine informand membri asociatiei ce am aflat, pentru ca am mai avut probleme destul de grave si cu alt administrator desi era locatar si membru de asociatie cu noi. Probabil ca e mai bina sa taci si sa-ti vezi de treaba indiferent ce se intampla in jurul tau.
Da, am platit tot inclusiv salariul dansei la un singur furnizor.
Am platit toata suma la caldura si apa calda pentru ca acolo aveam cel mai mult de plata. M-am infuriat pentru ca ma amenintase ca nu imi va incasa banii pentru ca am indraznit sa spun in adunarea generala ce am aflat despre dansa. Eu luasem informatiile de pe net si direct de la fostele asociatii pe care le-a administrat. Stiu ca nu o pot acuza. PRESEDINTELE A VAZUT CHITANTA CA DOAR LA EL IN CASA SI IN PREZENTA LUI SE FAC INCASARILE. Acum am gresit, dar nu siu ce sa fac pe mai departe, cum sa rezolv problema pentru ca presedintele o sustine.
Deoarece noua administratoare al asociatiei de proprietari din care fac parte, are cateva plangeri penale din partea asociatiilor de proprietari unde a fost angajata si le-a administrat defectuos, am hotarat sa-mi platesc intreaga suma ce imi revine inclusiv salariul dansei, pe luna februarie 2012 direct la furnizor prin banca. Am platit asa: din partea as. din care fac parte, cod client , in paranteza numele si CNP. Plata la banca am facut-o in data de 29.03.2012 si in data de 30.03.2012 fiind ziua de incasari ,m-am dus cu chitanta de plata la administratoare cerandu-i in schimb chitanta de asociatie. Am fost refuzata categoric,iar acum sunt pe lista de restantieri desi toate facturile pe luna februarie sunt achitate.Offfffff, ce sa fac? Va rog sa-mi dati un sfat!!! Va multumesc!!!