avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata direct la furnizor prin banca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata direct la furnizor prin banca

Deoarece noua administratoare al asociatiei de proprietari din care fac parte, are cateva plangeri penale din partea asociatiilor de proprietari unde a fost angajata si le-a administrat defectuos, am hotarat sa-mi platesc intreaga suma ce imi revine inclusiv salariul dansei, pe luna februarie 2012 direct la furnizor prin banca. Am platit asa: din partea as. din care fac parte, cod client , in paranteza numele si CNP. Plata la banca am facut-o in data de 29.03.2012 si in data de 30.03.2012 fiind ziua de incasari ,m-am dus cu chitanta de plata la administratoare cerandu-i in schimb chitanta de asociatie. Am fost refuzata categoric,iar acum sunt pe lista de restantieri desi toate facturile pe luna februarie sunt achitate.Offfffff, ce sa fac? Va rog sa-mi dati un sfat!!! Va multumesc!!!
Nu va poate taia chitanta, atata timp cat nu a incasat numerar in numele asociatiei pentru suma respectiva. Ce sa faca furnizorul cu o plata partiala de la un locatar al unei asociatii? Tot dansa este cea care trebuie sa remedieze aceasta situatie. Faceti copii dupa documentele de plata si depuneti-le la presedintele asociatiei de locatari cu numar de inregistrare.

Salariul dansei in ce cont l-ati achitat?

Edit later:
Pana se va dovedi ca a administrat defectuos banii asociatiilor la care faceti referire, Dvs. nu o puteti acuza de nimic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Pentru plata pe care ati facut-o la furnizor administratora nu va taie chitanta (chitanta se taie numai pentru plata in numerar la administrator), dar va putea scadea din suma de plata aceasta suma partiala deoarece in contul asociatiei de la furnizor factura cu pricina este partial achitata cu cota dv.
Pentru salariul ei platit probabil in contul asociatiei de asemenea trebuia sa va scada si aceasta suma din ceea ce aveati de plata.
La un singur furnizor ati platit sau la toti?

Ati cam incurcat-o pe doamna...!!!
Nu are motiv sa fiti trecuta ca restantiera la plata intretinerii, asta este clar.
Am platit toata suma la caldura si apa calda pentru ca acolo aveam cel mai mult de plata. M-am infuriat pentru ca ma amenintase ca nu imi va incasa banii pentru ca am indraznit sa spun in adunarea generala ce am aflat despre dansa. Eu luasem informatiile de pe net si direct de la fostele asociatii pe care le-a administrat. Stiu ca nu o pot acuza. PRESEDINTELE A VAZUT CHITANTA CA DOAR LA EL IN CASA SI IN PREZENTA LUI SE FAC INCASARILE. Acum am gresit, dar nu siu ce sa fac pe mai departe, cum sa rezolv problema pentru ca presedintele o sustine.
Da, am platit tot inclusiv salariul dansei la un singur furnizor.

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii la furnizor nathaly nathaly Sunt un locatar de pe aceeasi scara cu unul din utilizatorii de pe forum.Intrebarea mea este : mai multi locatari de pe aceeasi scara,putem plati facturile de ... (vezi toată discuția)
Apa calda oprita din cauza restantierilor Titirez69 Titirez69 Buna ziua, Am o problema si nu stiu de unde sa incep. In urma cu 2 saptamani a fost oprita apa calda din cauza unui numar de 7 restantieri pa scara ... (vezi toată discuția)
Dreptul la apa calda sau la apa rece Badeaic Badeaic buna ziua! fac parte dint-o asociatie de locatari in care sunt cuprinse doua scari de bloc. apa rece ne este furnizata de apanova, iar cea calda de catre ... (vezi toată discuția)