avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate ivuart

Activitate ivuart

Multumesc pentru indicatii. Noi vorbim de "oprirea interzisa" nu "stationarea interzisa".
Locuiesc intr-un cartier de case, in Bacau. Case pe partea stanga iar pe partea dreapta este cimitirul. Strada, este una atipica, carosabil de 5 m cu 0.7 m trotuar, lungime 800 m. S-au montat indicatoare “OPRIREA INTERZISA” cu panouri aditionale “Confirmarea zonei de actiune a indicatorului” atat pe partea stanga cu casele si pe partea dreapta (cimitirul). Practic nu mai putem intra in propriile curti, nu mai putem lasa masina in fata curtii, masinile de curierat sunt alungate de politia care patruleaza pe strada. Este corecta montarea indicatoarelor “OPRIREA INTERZISA” in fata portii? Am cautat o lege care sa stipuleze asa ceva dar nu gasesc. M-ar ajuta un punct de vedere din partea dumneavoastra. Va multumesc anticipat!
Am infiintat un PFA in noiembrie 2011. Venitul brut pe luna este de 3000 ron. Va rog sa-mi exemplificati cum se calculeaza contributia la sanatate si pensie pe luna la acest venit. Din aceasta suma imi ramane net 2000 ron. Am inteles din lege ca aceste contributii se platesc din net la PFA-urile ale caror venituri sunt determinate pe baza contabilitatii in partida simpla. Multumesc anticipat.