avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Activitate adelina1987

Activitate adelina1987

buna!
am lucrat timp de 3 luni la o firma,unde nici pana in ziua de azi nu mi-am recuperat salariul doar partial .As mai avea de recuperat de la seful meu undeva 600-700lei dar ma tot amana.Am aflat de la contabilul firmei ca nu aveam nici acte de angajare si intradevar nu am semnat niciun contract cu el.Cand mi-am dat demisia am fost rugat sa fac preavizul de plecare.Deoarece nu mi-am primit bani l-am facut dar nu am mai mers la munca.laacea firma pt ca intre timp mi-am gasit alt loc.Ce sa fac???cum as putea sa imi recuperez acesti bani,deoarece am fost tot amanat 2 luni de zile la rand cu ei!se mai poate face ceva??
un urma solicitarii trimise de mine catre firma de recuperare m-aucontactat ei si am ajuns la un consens
Buna azi dimineata am trimis un e-mail catre firma de recuperare in care le-am spus ca nu pot achita suma restanta numai la sfarsitul acestei saptamanii.Le-am spus ca din cauza unor probleme financiare nu am putat achita la timp mai exact termenul de plata era pe data de 17-04-2012 le-am precizat in e-mail ca nu vreau sa aman nici sa evit plata datoriei.Mi-am dat consintamantul ca pana la data de 27-04-2012 o sa achit suma restanta.Sunt sanse sa ma inteleaga chiar daca inca nu le-am trimis o scrisoare recomandata? S-ar putea sa trimita dosarul mai departe asa cum au spus ei?Le-am solicitat un raspuns la e-mail meu doarece vreau sa rezolv aceasta problema pe cale amiabila.
dar in cazul in care totusi vor sa ma dea in judecata aceste cheltuieli tot eu va trebui sale achit!!?din cate am inteles.Oricum intentionez sa platesc dar momentan nu pot.va multumesc mult pentru raspuns!!
buna! as dori sa ma ajutati cu un sfat. Am avut 2 facturi restante la o firma de cosmetice din nov, respectiv dec 2011 IN VALOARE DE 550 lei cu aprox, incluzand penalitati. Din cauze financiare nu am putut achita la timp aceste facturi si de curand am fost contactata de o firma de recuperari creante pentru recuperarea datoriei. Am achitat din aceasta suma jumatate la termenul stabilit cu ei si mi-a mai ramas restul care nu o pot achita momentan, ultimul termen fiind cel de 17.04.2012. eu vreau sa achit aceasta suma dar ei au zis ca nu ma mai pot astepta,ce sa fac? pot sa ma dea in judecata? am sunat la ei si le-am spus k o sa le trimit dovada de plata imediat ce achit,dar ei mi-au zis k ar putea fi prea tarziu! mai am de plata cu aprox 250 lei . pot sa ma dea in judecata in aceste cateva zile de intarziere??ast un rasp.

[ pe forum se discuta problema, nu identificati persoanele juridice implicate, multumesc]