avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... loc de munca neplatit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

loc de munca neplatit

buna!
am lucrat timp de 3 luni la o firma,unde nici pana in ziua de azi nu mi-am recuperat salariul doar partial .As mai avea de recuperat de la seful meu undeva 600-700lei dar ma tot amana.Am aflat de la contabilul firmei ca nu aveam nici acte de angajare si intradevar nu am semnat niciun contract cu el.Cand mi-am dat demisia am fost rugat sa fac preavizul de plecare.Deoarece nu mi-am primit bani l-am facut dar nu am mai mers la munca.laacea firma pt ca intre timp mi-am gasit alt loc.Ce sa fac???cum as putea sa imi recuperez acesti bani,deoarece am fost tot amanat 2 luni de zile la rand cu ei!se mai poate face ceva??
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:52, 25 Aprilie 2012
Daca puteti face dovada certa ca ati fost angajatul acelei firme, chemati angajatorul in judecata.
Retineti ca CIM se incheie anterior inceperii activitatii si angajatorul are obligatia sa predea un exmplar angajatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariului si orelor suplimentare alina2285 alina2285 Buna ziua. Am si eu problema:de la data de 28 04.09 am inceput activitatea la o firma de distributie, iar pe data de 19.06.09 mi-am depus demisia cu preaviz de ... (vezi toată discuția)
Actionare in instanta pentru neplata salariilor C.Daniela C.Daniela Buna seara! Am nevoie de cateva indrumari: In luna decembrie a anului trecut am fost obligata de catre seful meu sa platesc o amenda de garda financiara, ... (vezi toată discuția)
Probleme la locul de munca AndreiPirvu AndreiPirvu Buna ziua, \"Lucrez\" la o firma (ghilimelele sunt pentru ca teoretic inca sunt angajat desi firma e cam in faliment de la inceputul anului) mica (sub 5 ... (vezi toată discuția)