Mi-a facut cineva plangere la politie pt inselaciune. Am fost am dat declaratie. iar dupa vro 4 luni mia venit acasa COMUNICAREA. in ea scrie exact asa:
1. Neinceperea urmariri penale fata de numitul "numele meu" sub aspectul savarsiri infractiuni prev. de art. 215 alin 1, 3 Cp. pentru motivele cuprinse in propunerea organului de cercetare penala. Pentru pretentile formulate persoana vatamata se poate adresa instantei competente cu actiune civila.
2. Aplicarea fata de susnumitul a sanctiunii administrative a amenzii in cuantum de 600 Lei, ce urmeaza a fi platita in contul nr. xxxxx al Trezoreriei statului.
3. Cheltuielile judiciare in suma de 50 lei vor fi suportate de stat, potrivit art. 192 alin. 3 Cpp.
4. Chitanta eliberata (in original) de trezoreria statului se va depune la grefa parchetului (camera15) in vederea inchideri dosarului.
5. Copie de pe ordonanta si de pe propunerea de cercetare penala se comunica persoanei vatamate si faptuitorului.
Problema este:
-Daca nu platesc amenda ce se intampla ? (nu am nimic pe numele meu si nu am antecedente penale)
Cum fac sa vad si eu dosaru ??