avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate dan_277

Activitate dan_277

Răspuns la discuția Neplata drepturilor salariale
Am inteles.
Situatia imi este mult mai clara.
Am gasit pe acest site un model de actiune in instanta (www.avocatnet.ro/content/con... ?
Totodata am gasit pe site-ul ITM un model de reclamatie pe care o voi completa si o voi depune.
O alta problema care ma macina este faptul ca lunar eu primeam salariul pe card si niciodata nu am semnat vreun stat de plata sau fluturas ceva care sa justifice ca am primit salariul si ma gandesc ca in instanta cei de la firma pot spune ca mi-au dat salariul (desi nu l-am primit). Este posibil sa pierd o eventuala actiune in instanta? Imi trebuie un avocat sau ma poate reprezenta avocatul din oficiu de la tribunalul respectiv?
Mentionez ca salariul restant este de 1000 ron plus zilele de concediu.

Multumesc mult pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Neplata drepturilor salariale
Eu am hotarat sa nu imi prelungesc contractul iar in acel moment agajatorul a incercat sa ma determine sa nu plec dar eu hotarasem sa plec motiv pentru care sa revoltat si a inceput cu tot felul de amenintari si tipete deoarece ramanea descoperit pe zona de contabilitate pe care lucram eu.
Dupa 2 saptamani am tot incercat sa il contactez si prin email si telefonic fara niciun rezultat pana cand i-am spus ca il voi reclama la ITM si a raspuns ca il amenint si ca sa am grija ca sanajul si amenintarea intra sub incidenta penalului, motiv pentru care m-am hotarat sa ii fac o reclamatie la ITM.
Dupa ce voi face sesizarea la ITM voi primi in 30 zile un raspuns?
Ma intereseaza acest aspect pentru ca as vrea cand ma voi adresa Tribunalului sa anexez si raportul sau raspunsul de la ITM.
Ma confrunt si eu cu neplata salariului. Am lucrat pe perioada deteriminata pe 3 luni iar in ultima luna cand le-am spus ca numai vreau sa lucrez la acea firma acestia au inceput sa se comporte foarte urat cu mine si nici nu mi-au mai platit ultima luna de munca.
As avea si eu cateva intrebari.
1. Trebuia sa ii anunt inainte de a lua decizia de a nu semna prelungirea contractului? Ei au adus in discutie prelungirea contratului dupa ce le-am zis ca numai vreau sa prelungesc contractul.
2.Voi face o sesizarea la ITM dar voi avea vreo sansa sa imi recuperez salariul?
3.Am gasit pe acest site un model de actiune in instanta ("www.avocatnet.ro/content/con... ?