avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters250043

Activitate ContSters250043

Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
itinerar
Răspuns la discuția Divort....cu copil
Multumesc dar medierea nu va rezolva nimic. Sotul e avocat si se pare ca nu stie cum sa se poarte....
Va multumesc frumos de sfaturi, dar cu sotul meu nu mai este cale de discutat si de inteles... ma refer la mediere. El a ajuns sa ii ameninte si sa ii injure pe parintii mei numai ca m-au primit la ei...Cu un astfel de om nu cred ca se mai poate discuta.... Eu incerc zi de zi sa vorbesc cu el si cu copilul, si ba nu imi raspunde la tel, ba imi inchide tel si imi trimite sms-uri la 12 noaptea ca sunt mama denaturata ca nu ma intereseaza de copil....si eu am stat o saptamana zi de zi la usa sa imi vad copilul si el pleca mereu cu el de acasa.
Am inteles. Va multumesc frumos!
Cum sa fac dovada?
Am unde locui, am parintii in Bucuresti, au un apt cu doua camere, sunt singura la parinti, mama e invatatoare si tatal pensionar. Copilul a stat la ei 2 ani la gradinita pana cand s-a hotarat sotul ca sunt prosti si copilul nu mai are ce cauta acolo si l-a mutat cu gradinita. Ca sa isi gaseasca si el ocupatie...sa stea cu copilul in loc sa mearga la munca.
Cum fac dovada ca ii pot intretine pe amandoi?
La ce salariu se raporteaza asta?
5 ani are baietelul si nu am martori... adica am pe parintii mei cand am ajuns cu obrajii umflati la ei; colegii de munca care m-au vazut a doua zi... dar e tarziu ptr plangere la politie si sincer vroiam sa se rezolve mai curat si mai.... simplu! Nu ma asteptam la astfel de lovituri sub centura....
Nu vreau nimic de acolo decat hainele si copilul. El e tatal responsabil si eu mama nebuna si iresponsabila. Eu merg la munca sa aduc bani acasa si el sta acasa sa..... mai faca cand si cand cate un ciubuc. Iar eu daca lucrez 9 ore pe zi, nu imi iubesc copilul, nu am timp sa stau cu el, nu il ajut cu nimic, de ce ar sta copilul cu mine. Asa sta cu el ca are cel mai mult timp liber.... logic!
Nu am facut plangere la politie, nu e prima data cand ma da afara din casa - au fost dati cand am plecat cu copilul in brate batuta, dar m-am intors si am zis ca e ok, il vreau ca isi revine si o sa avem o familie ok.
E apartamentul lui dinainte de cas si eu nu am nici un drept acolo asa ca eram mereu data afara pe usa, nu conta ora.
Lucrurile zice el ca nu mi le retine dar eu nu mai am ce cauta acolo niciodata si ca mi le aduce el la ai mei, lucru care inca mai astept....
Copilul cica am voie sa il vad, cand vreau, nu ma impiedica el niciodata sa imi vad copilul, sau sa imi iau copilul, dar sa le respect programul ca ei nu au nevoie de mine si nu stau ei dupa mine.... program pe care eu nu il stiu si aflu de la vecini ca a dormit cu ala mic la o noua prietena....doare si eu sa nu imi vad copilul si sa nu reusesc sa vorbesc cu el
Sunt in totalitate de acord cu dvs. Dar eu pana acum am stat cuminte si nu mi-am facut nici o ambitie ca e copilul meu la mijloc, dar ma tine de prea mult timp departe de copil si nu e ok. Nu mai pot sta cu mainile in san. Am zis ca apelez la politie macar sa imi vad copilul. Dar sincer nu am cu cine sa ma inteleg.... au fost mult prea multe certuri si urat, cu batai de fata cu copilul si cu obiecte zburand prin aer... si asta dureaza de mult prea mult timp.