buna ziua!
imi pare nespus de rau ca treceti prin asemenea momente de groaza.
desi nu va cunosc personal, cunosc aceasta situatie, pentru ca am trecut si eu prin momente similare
sunt de acord partial cu Mediator_Bacau : copiii au intotdeauna un tata si o mama.
dar oare putem spune si viceversa? cati parinti isi ,,abandoneaza" copiii dupa ce acestia aleg pe unul dintre parinti,iar celalt ii intoarce spatele de parca copilul ar avea vreo vina in problemele pe care parintii nu si le pot rezolva ca doi oameni maturi, civilizati?
ce ar putea sa faca un mediator in cazul acesta? doamna spune ca suna la telefon si nu i se raspunde, atunci care mai e rolul mediatorului daca una dintre parti nu sta de vb cu cealalta parte?
ati facut plangere la politie ca v'a dat afara din casa, mai ales ca sunteti in aceasta situatie (insarcinata si aproape sa aduceti pe lume un bebelus)
daca nu dv ati plecat de buna voie, el cu ce drept va da afara si va sechestreaza bunurile? cu ce drept nu va da voie sa va vedeti copilul?are vreun ordin judecatoresc in privinta tutelei copilului.
faceti reclamatie la politie si consultati degraba un avocat
multa bafta si nastere usoara!
au
fost mult prea multe certuri si urat, cu batai de fata cu copilul si cu obiecte zburand prin aer... si asta dureaza de mult prea mult timp.
vreti sa spuneti ca a dat in dv si nu ati depus nicio plangere la politie? faceti lucrul asta , am trecut prin asa ceva si stiu ce spun
si cei de la protectia copilului ar trebui sa aiba un cuvant de spus: copilul dv nu este in siguranta cu un tata agresiv