avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort....cu copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort....cu copil

Divortam dupa 6 ani de cas si avem un baietel de 5 ani si sunt si gravida aproape de termen. M-a dat afara din casa in miezul noptii fiind proprietarul apartamentului, baiatul a ramas acolo.... si acum nu reusesc sa il vad deloc; imi spune ca el ma lasa dar sa fiu in ton cu programul lor lucru care nu o sa fie niciodata. De cateva saptamani ma duc la usa si nu sunt acasa, nu imi raspunde la tel si cand imi raspunde imi spune ca baiatul e la plimbare........ In casa nu ma mai lasa sa intru sa imi iau lucrurile zicand ca mi le aduce el la ai mei....lucru care nu s-a intamplat.
Help: imi vreau copilul si vreau ca viitorul bebe sa nu fie pe numele lui, desi e al lui.
Cum trebuie sa procedez si unde sa merg? Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: spiridon vasilica , utilizator 20:19, 24 Aprilie 2012
cu un salariu minim pe economie,puteti obtine custodia ambilor copii,dat fiind faptul ca sotul este foarte violent si va trebui sa dovediti cu martori ,chiar daca acestia se rezuma la parintii dv: unde poate merge cv in situatia dv daca nu la parinti?
dat fiind faptul ca el este violent,ca are un limbaj vulgar, ca in fata propriului copil ii bate mama micutului,nicio instanta nu ii va acorda lui tutela si nici faptul ca el isi duce copilasul la o anumita,,prietena'' unde ramane peste noapte
iar de copilasul care trebuie sa vina pe lume, nici nu se pune problema ca i se va incredinta lui:ce o sa faca? o sa'l ia de langa dv si o sa'l alapteze el???

[off topic; confundati mediatorul cu un consilier marital]
Ultima modificare: Miercuri, 25 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medierea in cazul unei incredintari minori mihaela2007 mihaela2007 cum se poate apela la mediere?ce inseamna medierea? locuiesc in sectorul 3 buc si sunt in proces cu fostul sot pt incredintare minor.pot apela la ... (vezi toată discuția)
Incredintare copii divort dienutza80 dienutza80 Buna ziua. As vrea sa stiu, in cazul unui divort, ce sanse am sa-mi fie incredintati ambii copii, cu varste de 2 si 4 ani, chiar daca sotul e de acord sau nu? (vezi toată discuția)
Pot divorta si lua copiii peste hotare? Iness01 Iness01 Nu ne intelegem de multa vreme cu sotul. De mult timp ma gandeam ca solutia perfecta pentru mine si copii ar fi divortul. Dar nu aveam posibilitate sa rezist ... (vezi toată discuția)