Nu vreau nimic de acolo decat hainele si copilul. El e tatal responsabil si eu mama nebuna si iresponsabila. Eu merg la munca sa aduc bani acasa si el sta acasa sa..... mai faca cand si cand cate un ciubuc. Iar eu daca lucrez 9 ore pe zi, nu imi iubesc copilul, nu am timp sa stau cu el, nu il ajut cu nimic, de ce ar sta copilul cu mine. Asa sta cu el ca are cel mai mult timp liber.... logic!
e doar parerea lui,insa legea nu ii da dreptate
faceti cum v'am sfatuit si nu veti regreta
dar trebuie neaparat sa aveti reclamatii la politie ca a dat in dv, daca aveti martori e si mai bine
ba da, imi cer scuze, ati spus ca are 5 ani
la varsta aceasta , tutela copiilor o obtin mamele de regula
doar daca esti o mama denaturata(prin orice inteles al cuvantului vrei sa'l iei), abia atunci trebuie sa iti faci griji, ca si mama, ca nu vei obtine custodia copilului
dar ptr asta doar un avocat va poate ajuta
5 ani are baietelul si nu am martori... adica am pe parintii mei cand am ajuns cu obrajii umflati la ei; colegii de munca care m-au vazut a doua zi... dar e tarziu ptr plangere la politie si sincer vroiam sa se rezolve mai curat si mai.... simplu! Nu ma asteptam la astfel de lovituri sub centura....
pai in cazul de fata, la cat de departe a ajuns el, cat de curat vreti sa mai rezolvati?
daca el a dat in dv, ar fi trebuit sa faceti o reclamatie la politie si sa va scoateti un certificat medico-legal
daca e atat de nebun incat sa rezolve problemele cu sotia prin intermediul pumnului, singura solutie e sa apelati la cei in masura sa va ajute(politie, avocat) nu sa asteptati o alta lovitura care sa va fie fatala
spuneati ca dv lucrati cate 9 ore, banuiesc ca aveti un contract de munca,iar lui ii pica cateodata cate un ciubuc, banuiesc ca totul e la negru
atunci de ce ati plecat din casa asa de usor, chiar daca a dobandit'o inainte de casatoria cu dv, nu el e cel care intretine fam legal, dupa cate se vede, adica el nu prea va putea sa dovedeasca in fata instantei acest lucru
si dv AVETI DREPTUL (intr'o mai mica masura, ce'i drept) la acea locuinta
nu intoarceti si celalalt obraz, nu e cazul cu un astfel de om si de atatea ori
ganditi'va ca aveti un copil iar al doilea e pe drum, ei nu au nicio vina si au MARE nevoie de dv
Trebuie introdusa actiune de divort si separat, pe ordonanta presedintiala, incredintarea provizorie a minorului, pana la solutionarea divortului si incredintarea definitiva a copilului catre d-vs. Esential este sa faceti dovada ca puteti intretine ambii copii si ca aveti unde locui impreuna cu acestia.
Pagina 2 din 5
Du-te la pagina
1
2
3
4
5