avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Activitate f_dali208

Activitate f_dali208

Buna,locuiesc intrun bloc in care s-au montat usile+geamurile de pe casa scarii de termopan iar acoperisul e cu tigla in 2 ape.
D-nul administrator +d-nul presedinte +vecinii de la parter,doresc sa izoleze termic pe exterior cu polistiren cu o anumita firma, exista o lege s-au o reglementare in acest sens ,s-au totul decurge dupa cum se inteleg partile(asociatia si firma care executa lucrarea.)?
Din 16 apart, 6 apart avem centrala termica de apart, restul de 10 apart. au ramas la vechiul sistem de incalzire centralizat.Cele 10 apart. si-au montat repartitoare de costuri ptr. incalzire pe calorifere.Firma care administreaza aceste repartitoare de costuri ne factureaza si noua (celor 6 apart)o parte din pierderi( innafara de caldura platita ptr incalzirea casei scarii-partile comune)intrucit prin cele 6 apart trec coloanele de incalzire catre vecinii care nu au centrala , aceste coloane ne-au obligat sa le izolam si sa le imbracam in rigips, si totusi tot mai platim "ceva"la pierderile de la incalzire, e normal,exista si ptr. aceasta situatie vreo lege(care sa prevada cele 2 forme de incalzire a apart:centralizat si proprie(cu centrala termica)?