Oameni buni vad ca toti il condamnati pe sotul meu. In primul rand victima nu a ramas cu nici o sechela.Sa va spun povestea poate asa intelegeti: Sotul meu cu inca trei prieteni s-au dus la discoteca,el fiid sofer nu a baut ceilalati doi au baut.Victima era si el in discoteca,el este un politist,era imbracat in civil si era beat,tovarasul lui la fel de beat ca el.Au stat si i-au filat toata noaptea pe sotul meu si prietenii lui,iar cand au plecat acasa au iesit dupa ei.Domnul polistist s-a dus la unul din prietenii sotului meu si i-a dat un picior in cap si cu spray paralizant,a cazut jos,sotul meu a stat si s-a uitat, a vazut ca tovarasul lui nu mai putea sa se apere si s-a dus la politist i-a dat un pumn mai tare si el fiind beat s-a dezechilibrat si a cazut cu capul de bordura.Sotul meu cu prietenii lui cand au vazut ca au scapat de aia doi au fugit.Dupa 2 saptamani vine politia la usa sotului meu si il i-a la post.El a declarat ce s-a intamplat si politisti i-au spus ca tovarasul lor este in spital ca a fost in coma si este in craiova.Sotul meu a luat-o pe mama lui ca si s-au dus la spital sa-l vada si sa vorbeasca cu el.Au incercat sa discute dar el ca nu, ca te bag in puscarie sa vezi tu cine sunt eu.Mama sotului meu a mers la doctor sa afle care este situatia,doctorul a spus ca este in afara oricarui pericol ca a suferit o lovitura puternica la cap dar ca nu o sa ramana cu sechele. A fost in coma 2 ore dar nu cand a cazut ci dupa ce s-a dus acasa.Noi am incercat sa discutam, sa ne intelegem,era normal sa-i dam bani, sa-l ajutam dar nu a vrut si ne-am judecat el este in politie si nu are nimic.Eu cred ca daca avea ceva nu mai trebuia sa fie in politie.Asta este toata povestea si daca voi credeti ca vai ala are nevoie de bani ca este bolnav,nu el este foarte sanatos are servici iar sotul meu sta si se chinuie pentru ca nu il angajeaza nimeni cu cazier,discriminare pe fata.ASTA ESTE ROMANIA "TARA MITEI" pentru ca asa ne-a castigat asta in instanta cu mita pnetru ca avea bani sa-si angajeze avocati de renume care erau pe bune cu judecatorii.Prima sentinta a fost de 12000 de lei si un an cu suspendare si cand a vazut domnul ca sunt bani putini s-a hotarat sa dea bani mai multi la si a castigat suma mai mare pentru ca noi atunci nu am mai avut bani nici sa platim avocatul.
Nu exista nici un bun pe numele lui si nu are ce sa-i ia, dar daca o sa-si gaseasca un loc de munca acum dupa ce a trecut perioada de trei ani poate sa-i faca poprire pe salariu sau nu mai are ce sa-i faca acum? Daca nu,vrem sa mergem sa dam in judecata persoana vatamata si sa-i spunem domnlui judecator ca sotul meu isi i-a angajamentul sa-i achite o suma de 150 de lei lunar in situatia in care nu are un loc de munca.Sfatuiti-ma ce sa fac?
Sotul meu are un dosar penal de vatamare corporala grava, primind 3 ani de inchisoare cu suspendare si daune catre persoana vatamata in valoare de 550.000 lei.Intrebarea mea este:Cat timp este obligat sa achite aceasta suma?(noi am inteles ca timp de 4 ani daca nu acorda nimic din suma nu il mai obliga nimeni sa plateasca)