avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate adryanmh

Activitate adryanmh

Am mai discutat inca o data cu HR-ul dar nu am reusit sa rezolv nimic.

Se pare ca este un gol in aceasta lege, si anume nu se precizeaza nimic despre studentii care sunt deja absolventi, dar fara licenta....

Practic mai bine pici un examen intentionat, ca sa iti prelungesti studiile si apoi sa profiti de aceasta scutire de impozit... Nu mi se pare deloc normal acest lucru :/

Multumesc pt raspunsurile acordate.
Daca litera e) ar fi acceptata, in cazul acesta pt litera d) mi-ar mai trebui altceva pentru a satisface conditia asta?

d) copia cu mențiunea "conform cu originalul" a diplomei acordate după finalizarea studiilor în învățământul universitar de lungă/scurtă durată, respectiv copia cu mențiunea "conform cu originalul" a diplomei acordate după finalizarea ciclului I de studii universitare de licență, respectiv copia legalizată a atestatului de echivalare sau recunoaștere a diplomei, eliberat prin structurile de specialitate ale Ministerului Educației Naționale, pentru cetățenii statelor membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European și Confederației Elvețiene;
Multumesc pentru raspuns.

g) adeverință care să ateste faptul că persoana urmează o formă de învățământ superior, în cazul în care angajatul deține diplomă de bacalaureat, eventual echivalată/recunoscută, dar nu a absolvit studii universitare de scurtă durată sau studii universitare de lungă durată sau ciclul I al studiilor de licență;

Problema este ca , practic eu am terminat studiile si nu as mai fi considerat 'Student, care urmeaza o forma de invatamant superior'. Practic , adeverinta pentru care pot face o cerere consta in:
1) Adeverinta ca sunt deja absolvent al studiilor de licenta, fara sustinerea licentei
2) O situatie scolara pentru perioada studiilor mele ( anul de studiu - media generala - Nr. Credite

Cand am intrebat la secretariatul Facultatii, mi s-a spus ca numai sunt student si numai urmez nici un program de studii...
Da. ORDIN Nr. 1168/2017/3024/2018/492/2018/3337/2017

Practic am intrebat la resurse umane si mi se cere una din urmatoarele criterii pt scutirea impozitului pe venit:
1) Sa fiu deja student in cadrul unei facultati
2) Sa nu fiu student , dar sa am licenta data

Practic, sa inteleg ca daca nu sunt restantier dar nu mi-am dat inca licenta, nu as fi eligibil pentru scutirea impozitului pe venit...?

Multumesc in avans pentru raspuns!
Buna ziua,

As dori sa stiu si eu daca din pct de vedere legal sunt eligibil pt scutirea de impozit prin noua lege. Mentionez ca am absolvit facultatea de Mate Info din cadrul univ. Buc, dar inca nu am dat licenta.

Multumesc anticipat!!
Este normal ca in Bucuresti sa avem pretul apa rece 7.183lei/m.c si 36.856lei/m.c ? Mi se pare ingrozitor de mult!