avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Munty

Activitate Munty

Buna ziua. Sunt agent de vanzari la o firma din Timisoara direct distribuitoare de produsele Romaqua(Borsec,Giusto,Albacher). Am fost contactat de o firma tot din Timisoara distribuitoare pe langa produsele Romaqua si de alte produse. Mi-am depus preavizul in data de 18.04.2012 si m-am inteles verbal k in data de 25.04.2012 voi fi lasat sa plec. In data de 25.04.2012 mi-am predat masina de serviciu,palmul,telefonul si chitantierul insa firma nu a mai fost de acord sa imi dea acordul de a intrerupe activitatea si a hotarat sa stau in preaviz.Am hotarat sa nu mai vin la lucru si in urma a 3 absente nemotivate sa mi se desfaca contractul de munca pe motiv de indisciplina.Patronul sustine ca ma va da in judecata pe motiv ca nu am respectat clauza de confidentialitate si am decis sa merg la firma concurenta.Eu nu detin un exemplar din contractul care stipuleaza aceasta clauza de confidentialitate. Va rog sa ma sfatuiti in acest sens.Va multumesc.Pot pati ceva daca voi fi chemat in instanta?