Ai citit dumneata cu mare atentie ca sa deduci ca nu sunt eu majora? Foarte interesant! Oricum, m-am lamurit si cu forumul acesta, nici unu nu a zis nimic concret sau corect! Rog un moderator sa inchida acest subiect.
Eu nu am dat toate detaliile referitoare la situatie, problemele sunt mai multe, eu aici am vrut doar un sfat sa rezolv una. Nu cunoastesti si totusi...ma rog, de unde ati inteles ca tata a divortat de mama? Este exact invers.
[editat de moderator- e dreptul fiecarui utilizator sa posteze cat respecta regumamentul, multumesc]
Pai mai am un frate, care este minor, are 12 ani! Deci ceva legal, trebuie sa se faca! Nu e vorba ca nu vrea el, nu il lasa ea ! Si nu mi se pare ceva normal.
Am discutat cu el, noua ne zice ceva, ei altceva. Nu se iubesc, se vede pe fata lor. Nevasta-sa e dupa banii lui si tata inca o iubeste pe mama, ca mereu o pupa si o ia in brate cand vine la noi, e un talmes balmes, pe care el l-a creat.
Situatia e mult mai complicata de atata, pentru ca ea ne face zile negre cand nu este el acasa. Ne injura si alte cele. Trebuie facut si partajul la apartament, complicatii. Vreau sa stiu cum pot face sa il vad legal, ca am acest drept !!
Face ce ii zice ea, foarte putin sta cu noi. Stam in acelasi bloc, eu cu fratele meu si mama la 3 si el cu nevasta-sa la 1, nu il lasa sa urce sa ne vada, nici sa iasa cu noi. Nu este bonlav, nu a suferit nici un accident, il duce cum vrea ea....(face ce vrea din el, din cate observ)