avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu imi pot vedea tatal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu imi pot vedea tatal

Buna ziua, recent tatal meu s-a reinsurat si nevasta-sa nu ma lasa sa il vad sau sa vorbesc cu el. Ce pot face?
Tata s-a imbolnavit brusc, a suferit un accident.. sau de ce depinde de vointa nevesti-sii?
Face ce ii zice ea, foarte putin sta cu noi. Stam in acelasi bloc, eu cu fratele meu si mama la 3 si el cu nevasta-sa la 1, nu il lasa sa urce sa ne vada, nici sa iasa cu noi. Nu este bonlav, nu a suferit nici un accident, il duce cum vrea ea....(face ce vrea din el, din cate observ)
Situatia e mult mai complicata de atata, pentru ca ea ne face zile negre cand nu este el acasa. Ne injura si alte cele. Trebuie facut si partajul la apartament, complicatii. Vreau sa stiu cum pot face sa il vad legal, ca am acest drept !!
Stiam ca dragostea e oarba, dar se pare ca si prosteste :(
Asta e, legal nu aveti ce face, daca pe femeie atat o duce capul (desi cand l-a cunoscut stia ca are copii) atata face, iar daca tatal dvs asculta si i se supune ei cand e vb de copiii lui, iar n-aveti ce face.
Tata are discernamant si nu e sub tutela ei, de aia nu aveti ce intreprinde legal, pt ca nu de doamna depinda sa-l vedeti pe tata, ci de vointa lui
Incercati sa aveti o discutie amiabila cu tata pe tema asta, desi caracterul omului nu-l schimbi tragandu-l de maneca

Daca e vb de insulte din partea femeii si puteti proba, va puteti adresa instantei pt a cere daune
Ultima modificare: Vineri, 27 Aprilie 2012
gi-jane2, moderator
Am discutat cu el, noua ne zice ceva, ei altceva. Nu se iubesc, se vede pe fata lor. Nevasta-sa e dupa banii lui si tata inca o iubeste pe mama, ca mereu o pupa si o ia in brate cand vine la noi, e un talmes balmes, pe care el l-a creat.

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara - consecinte neplata, propunere adoptie copil pisicuta33 pisicuta33 buna ziua, am si eu o neliniste.Nu am platit pensia alimentara de 2 luni iar fosta sotie ma dat in judecata eu fiint plecat din tara dar ea stia acest lucru si ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac? - probleme cu programul de vizita Betty88 Betty88 Buna ziua, Sunt divortata si am 2 copil de 6 ani si de 3ani. La divort nu a fost hotarat un program de vizita ptr tata. Cuncubinajul meu a invitat sa vina sa ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare ContSters271762 ContSters271762 Fostul meu sot are drept de vizitare a copiilor in fiecare al doilea weekend de la ora 8 pana la ora 20. Ultima lui vizita a fost in luna mai, anul 2012, de ... (vezi toată discuția)