avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate ioana68

Activitate ioana68

Răspuns la discuția contract de munca pentru detasati
In situatia in care urmez procedura propusa de dumneavoastra va rog sa-mi spuneti care este art.din Codul Muncii care sta la baza incheierii contractului individual de munca, pe durata determinata, in situatia cand angajatul este detasat ?
Avand in vedere faptul ca Metodologia mobilitatii personalului didactic este emisa in baza Legii nr.1/2011(Legea Educatiei Nationale).Se poate incheia in baza art.83 lit.h, din Codul Muncii?Este corecta incadrarea?
Răspuns la discuția contract de munca pentru detasati
Multumesc. Asa am considerat si eu pana cand a aparut metodologia privind mobilitatea personalului didactic pentru anul scolar 2012-2013, unde mentioneaza ca personalului didactic detasat i se incheie contract individual de munca pe durata determinata.
Ceea ce cred ca contravine Codului muncii, daca luam in calcul cazurile in care se pot incheia contracte individuale de munca pe durata determinata. Nu mai stiu cum se incheie contractul individual de munca, dupa cate stiam eu, un contracti individual de munca se incheie in baza Codului Muncii, acesta este baza pentru aplicatia REVISAL.Ce sa mai inteleg?
Daca un cadru didactic este detasat la o alta unitate scolara pentru un an scolar, acestuia i se incheie contract de munca pe durata determinata de catre unitatea scolara la care este detasat?
Cum se opereaza in REVISAL, daca contractul de munca este suspendat din initiativa angajatorului si care este temeiul legal pentru incheierea contractului individual de munca care se incheie de catre unitatea scolara unde isi desfasoara activitatea cadrul didactic detasat?