Multumesc pentru raspunsuri.Ideea este ca desi am anuntat atat verbal cat si prin instiintare scrisa in urma cu mai bine de 2 saptamani ,acum au inceput sa-mi "caute " diferite greseli din trecut ce mi s-au adus la cunostiinta toate intr-o singura zi mai precis la cateva zile dupa ,ceea ce demontreaza clar ca acest lucru nu le-a convenit deloc si incearca sa-mi gaseseasca motive,nici nu au vrut sa-mi primeasca instiintare scrisa eu solicitand si un nr de inregistrare,spunand ca e suficient verbalX-( bineinteles eu m-am asigurat si am trimis acele acte cu confirmare de primire si am discutat si la medicina muncii despre aceasta situatie pt a ma asigura ca am fost inregistrata.
Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Sunt angajata cu contract perioada nedeterminata.De putin timp am anuntat ca sunt insarcinata ceea ce a cam "deranjat"conducerea.Mentionez ca sunt la aceasta societate de 2 luni iar in contractul de munca stipuleaza cele 3 luni de proba.In acest caz daca angajatorul doreste ma poate concedia?Se mai aplica legea care ma protejeaza la locul de munca?