avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate gargaritza00

Activitate gargaritza00

Am prezentat actele de proprietate la banca inainte de incheierea antecontractului si cei de la banca au fost dispusi sa incerce varianta cu uzufruct inainte de de radiere pentru a se evita costurile de radiere a sarcinii. Momentan nu am niciun raspuns...astept :)
Dar mi s-a spus de diferite cunostinte care lucreaza in banci ca s-au mai dat credite pe proprietati cu uzufruct ...
Buna ziua,
Am realizat un antecontract pentru achizitionarea unui apartament cu uzufruct viager. Achizitia se va realiza prin programul Prima Casa. Puteti sa imi spuneti daca exista riscul ca banca sa refuze creditul din acest motiv si sa ii oblige pe proprietari sa renunte la uzufruct inainte de vanzare? Care ar fi costurile de renuntare la uzufruct? Eu achizitionez apartamentul cu 80000 euro. Si de asemenea puteti sa imi spuneti ca dupa vanzarea apartamentului exista vreo posibilitate sa raman cu cei ce au dreptul de uzufruct pe cap chiar daca au semnat in antecontract in calitate de promitenti vanzatori impreuna cu nuzii proprietari?
Va multumesc anticipat.