avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate monii

Activitate monii

Multumesc mult pentru raspuns. Mai am o mica neclaritate si anume de la finante mi-au spus sa nu mai declar achizitia intracomunitatra in declaratia 390, deoarece firma din Anglia a pus tva ei considerand o simpla vanzare a marfii, deci la care nu sa aplicat regimul intracomunitar. Ce credeti ca e mai bine de facut?
Buna ziua, am nevoie de un sfat in ceea ce priveste achizitiile intracomunitare. Firma la care lucrez, este platitoare de tva si a achizitionat piese auto din Marea Britanie. Am solicitat sa ne faca factura fara tva dar ne-am lovit de refuzul categoric al acestora, si in final ne-au facut factura cu tva. Intrebarea mea este cum evidentiez in contab lucrul acesta si respectiv in decontul de tva . multumesc
Răspuns la discuția Somaj
Am fost la ALOFM, si functionarul de acolo a spus ca pot sa iau somaj, chiar daca la telefon mi-a spus exact opusul.Cred ca cel mai este sa te duci la ALOFM, si acolo iti dau toate informatiile-despre stagiul de cotizare si in general despre cazul tau. Conditia este sa intalnesti pe un functionar care stie legislatie, ca altfel te baga in ceata.
Răspuns la discuția Somaj
Eu nu mai inteleg nimic:(.Am sunat la Oficiul de Somaj . si au spus ca daca contractul de munca este incheiat cu art 56 litj cu un an vechime nu beneficiez de somaj. Acesta treb sa fie inchis cu art 65 lit1, iar motivatia a fost ca somajul nu se mai acorda la cerere.