Am lucrat la o firma .....de fapt inca mai lucrez deoarece sunt in preaviz........in luna ianuarie "am produs" un prejudiciu firmei si anume .... ca sef birou mecano-energetic aveam ca si atributii in fisa postului verificarea periodica a centralelor termice murale din cadrul societatii ..... lucru care nu s-a intamplat (recunosc din culpa mea) ........ ca urmare a unor fluctuatii de tensiune una din centrale s-a defectat (placa electronica - lucru ce nu putea fi sesizat in veci la verificarea periodica ).....prin asta am vrut sa arat ca nu a fost vina mea ca centrala termica s-a defectat .....dar nu asta este problema ....... ca urmare mie si colegului de birou ne a fost imputata contravaloarea centralei termice 1800 Lei..........eu am semnat o conventie de plata prin care mi-am luat angajamentul k in termen de 12 luni voi plati o rata lunara de 78 Lei retinuta din salariu ce va acoperi paguba produsa si anume 900 Lei......... la sf lunii Aprilie a primit o decizie prin care postul pe care eram eu angajat se va desfinta .......deci concediere ......... din cele 12 rate eu am platit doar 2 ......ESTE NORMAL SA MI SE OPREASCA RESTUL DE SUMA DIN LICHIDARE SI BANII PE CONCEDIU ??? AVAND IN VEDERE K EU AM SEMNAT O CONVENTIE PRIN CARE MI-AM LUAT ANGAJAMENTUL DE A PLATI LUNAR SUMA DE 78 Lei??? IN CONDITIILE IN CARE AM FOST DAT AFARA (CONCEDIAT) SI NU AM PLECAT EU PRIN DEMISE.????????