buna ziua , va multumesc pentru ajutoru acordat ,dar am stat de vorba cu soferita care mia calcat catelusa ,si mi sa adresat ca nu are ce despagubiri sami dea ,si ca na vazuto ,sunt martori care au vazut incidentu , si ea vorbea la telefon cind mia calcat catelusa dar numi permit financiar sa pun un avocat deoarece sunt pensionara ,ce as mai putea sa fc in situatia asta . va multumesc cu respect .
buna ziua ,intr-o dimineata am iesit cu catelusa afara ,in fata blocului este strada circulabila de masini ,iar in spatele blocului este parcare de masini la distanta de 3 metri sub geamu meu ,dar mai sunt si masini din blocu vecin parcate ,eu am stat cu catelusa in spatele blocului in parecare deoarce nu aveam unde ,si toti vecini care au animale tot acolo le scot si tot acolo se joaca si copii fiind ca nau unde ,in dimineata aceea o vecina din blocu alaturat a esit cu masina din parcare , si la citiva metri de mine mia calcat catelusa si a murit ,si a oprit masina la citiva metri dupa ce mia calcat catelusa ,eu as dori sa stiu ce drepturi am ca propietara a catelusei,ce drepturi legale am fata de aceasta soferita neatenta ,am ramas traumatizata si cu un soc de la acest incident ,catelusa a murit in bratele mele la scurt timp dupa accident ,are carnet de snatate de rasa canish ,si avea 9 luni ,si in plus au vazut aproate toti vecii de la geam accidentu si ati vecii care erau cu catei lor afara in parcare . va multumesc cu respect .