avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1541 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ce drepturi am ca propietara a catelusei mele ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ce drepturi am ca propietara a catelusei mele calcata de o masina in parcare .

buna ziua ,intr-o dimineata am iesit cu catelusa afara ,in fata blocului este strada circulabila de masini ,iar in spatele blocului este parcare de masini la distanta de 3 metri sub geamu meu ,dar mai sunt si masini din blocu vecin parcate ,eu am stat cu catelusa in spatele blocului in parecare deoarce nu aveam unde ,si toti vecini care au animale tot acolo le scot si tot acolo se joaca si copii fiind ca nau unde ,in dimineata aceea o vecina din blocu alaturat a esit cu masina din parcare , si la citiva metri de mine mia calcat catelusa si a murit ,si a oprit masina la citiva metri dupa ce mia calcat catelusa ,eu as dori sa stiu ce drepturi am ca propietara a catelusei,ce drepturi legale am fata de aceasta soferita neatenta ,am ramas traumatizata si cu un soc de la acest incident ,catelusa a murit in bratele mele la scurt timp dupa accident ,are carnet de snatate de rasa canish ,si avea 9 luni ,si in plus au vazut aproate toti vecii de la geam accidentu si ati vecii care erau cu catei lor afara in parcare . va multumesc cu respect .
Daca soferul autoturismului care iesea din parcare nu s-a asigurat si v-a omorat catelul, puteti solicita despagubiri de la soferul vinovat si de la asiguratorul RCA al acestuia.
Este foarte bine ca aveti martori ai accidentului, deoarece cel mai probabil o sa aveti nevoie de depozitiile unora dintre ei in cadrul procesului.
Daca va hotarati sa apelati la aceasta cale, va recomand sa apelati la un avocat.
buna ziua , va multumesc pentru ajutoru acordat ,dar am stat de vorba cu soferita care mia calcat catelusa ,si mi sa adresat ca nu are ce despagubiri sami dea ,si ca na vazuto ,sunt martori care au vazut incidentu , si ea vorbea la telefon cind mia calcat catelusa dar numi permit financiar sa pun un avocat deoarece sunt pensionara ,ce as mai putea sa fc in situatia asta . va multumesc cu respect .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea masinilor la o distanta minima fata de geam ? nikz0r nikz0r Buna ziua, Locuiesc in Oradea, la casa, iar vecini mei de la bloc isi parcheaza masinile chiar sub geamul meu. Ma deranjeaza in fiecare dimineata sa aud ... (vezi toată discuția)
Distrugere/ zgariat autoturism Waky Waky Buna seara, postez aici in speranta ca voi gasi cea mai buna cale de a mi se face dreptate. Acum doua seri am ridicat stergatorul unui vecin care ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)