avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Parcarea masinilor la o distanta minima fata de geam ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Parcarea masinilor la o distanta minima fata de geam ?

Buna ziua,
Locuiesc in Oradea, la casa, iar vecini mei de la bloc isi parcheaza masinile chiar sub geamul meu. Ma deranjeaza in fiecare dimineata sa aud pronitul masinilor si turatul motoarelor. Nu este vreo reglementare in acest sens ? O distanta minima fata de geam la care sa se parcheze masinile ?

Mai am inca un aspect de lamurit, tomberonul pentru blocul din fata mea este la circa 5 m de geam, iar spatiul special destinat (cusca respectiva) este la aproximativ 20-30 de metri de casa mea. Cum ar trebuii sa procedez in cazurile astea ?
Cel mai recent răspuns: nikz0r , utilizator 23:57, 15 Ianuarie 2015
Formulati o cerere la Primarie unde veti relata nemultumirile dvs,. si luarea de masuri.
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Spatiul unde proprietarii isi parcheaza masinile chiar sub geamul meu. ,este special amenjat cu destinatia de parcare de catre autoritatea publica locala ?
Daca este parcare amenajata de catre primarie,respectiv spatiul este domeniu public nu aveti ce face,decat eventual sa solicitati soferilor sa nu mai ambaleze excesiv auto
Spatiul nu este special amenajat de catre primarie. Este un spatiu liber dintre un drum si gardul proprietatii noastre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare sub geam Diana_a3 Diana_a3 Buna, am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati.. de curand m-am mutat intr un bloc la parter..iar in spate blocului e plin de masini. nu ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Loc parcare fata blocului crisadi crisadi M-am mutat in apartamentul nou cumparat de 2 luni - stau la parter - si in fata apart meu langa gradina din fata ap parcheaza tot timpul ( deci pe spatiu ... (vezi toată discuția)
Parcare langa geam masinageam masinageam Salut . , am un apartament la parter , in urma cu un an a fost amenajata o parcare la aproximativ 2 metrii de geam . Este normal sa aud eu ... (vezi toată discuția)