la GROUPAMA la riscuri asigurate scrie... toate riscurile, iar la ALICO la riscuri asigurate scrie... deces ca urmare a unui accident sau imbolnaviri si pierdere involuntara a locului de munca. bunicul nu era bolnav el a murit de stop cardio-respirator iar asta nu avea sa stie cand va muri ca sa declare cand a incheiat contractul. iar la GROUPAMA mai scrie k nu vor plati indemnizatii in cazul in care riscul asigurat s-a produs la alta adresa decat adresa mentionata. si el a murit la spital are legatura??? :help:
da, este o asigurare de viata, si are 2 asigurari, una este de la GROUPAMA si cealalta de la ALICO. alico nea cerut mai multe acte gen iesiri din spital, analize mai vechi etc k sa se convinga de deces. iar de la groupeama nu am primit nimic. acum nu stiu daca e una si aceeasi treaba. odata ce cei de la alico sau convins k asa este au refuzat sa plateasca, ne-a telefonat si ne-a zis k nu despagubeste.
am o intrebare. am facut o rata pe numele bunicului meu firma respectiva ia facut asigurare dar dupa 2 luni bunicul a decedat iar firma de asigurare nu vrea sa plateasca suma resp, si ma tot ameninta cei de unde am facut rata k ma da in judecata dak nu platesc. si nu stiu ce sa fac. odata ce am asigurare de ce ma pune sa platesc? va rog vreau repede un raspuns.