avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters251098

Activitate ContSters251098

Răspuns la discuția asigurari
ok. multumesc
la GROUPAMA la riscuri asigurate scrie... toate riscurile, iar la ALICO la riscuri asigurate scrie... deces ca urmare a unui accident sau imbolnaviri si pierdere involuntara a locului de munca. bunicul nu era bolnav el a murit de stop cardio-respirator iar asta nu avea sa stie cand va muri ca sa declare cand a incheiat contractul. iar la GROUPAMA mai scrie k nu vor plati indemnizatii in cazul in care riscul asigurat s-a produs la alta adresa decat adresa mentionata. si el a murit la spital are legatura??? :help:
zice k ne da in judecata dak nu platim. dar pe cine da in judecata? pe mort?:hm:
da, este o asigurare de viata, si are 2 asigurari, una este de la GROUPAMA si cealalta de la ALICO. alico nea cerut mai multe acte gen iesiri din spital, analize mai vechi etc k sa se convinga de deces. iar de la groupeama nu am primit nimic. acum nu stiu daca e una si aceeasi treaba. odata ce cei de la alico sau convins k asa este au refuzat sa plateasca, ne-a telefonat si ne-a zis k nu despagubeste.
Discuție asigurari
am o intrebare. am facut o rata pe numele bunicului meu firma respectiva ia facut asigurare dar dupa 2 luni bunicul a decedat iar firma de asigurare nu vrea sa plateasca suma resp, si ma tot ameninta cei de unde am facut rata k ma da in judecata dak nu platesc. si nu stiu ce sa fac. odata ce am asigurare de ce ma pune sa platesc? va rog vreau repede un raspuns.