nu stiu eu asa am gasit acet zid si constructia este veche de peste 40-45 ani
Raspundeti mesajelor pe forum. Astfel va vor putea ajuta cu sfaturi cei in masura sa o faca.
Buna ziua , va rog cine poate sa ma lamureasca intr-o problema pe care o am cu un vecin. Acesta are zidul casei construit pe granita ce ne desparte proprietatiile , acest zid de cand am cumparat aceasta proprietate (de 7 ani) este de o priveliste deplorabila adica netencuit si arata foarte urat in curtea mea , am rugat pe acest vecin sa faca ceva sa repare si sa tencuiasca acet zid , dar acesta a spus ca nu are bani sa faca reperatiile si ca pe el nu il deranjaza ca doar nu este in curtea lui, in urma cu cateva zile am decis sa repar acest zid am montat tremosistem am tras tencuiala decorativa si zugravit cu lavabila (pe o suprafata de 70m2) fara sa-i cer nimic in schimb adica totul pe cheltuiala mea , cand a vazut ca m-am apucat de lucrare a venit cu gura mare si a spus sa dau totul jos ca ma da in judecata pentru faptul ca m-am atins de zidul casei lui (acesta fiind exact pe granita , asa l-am gasit cand am cumparat proprietatea) acum nu stiu ce sa cred am procedat corect odata ce el nu voia sa repare acest zid si nu am cerut nimic in schimb s-au ma poate obliga cineva sa stric totul si sa ramana urat cum era inainte , de aceia va rog sa-mi raspundeti cat se poate de repede si sa-mi spuneti parerea dumneavoastra . Multumesc anticipat