avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Activitate Claudyaa

Activitate Claudyaa

Răspuns la discuția STAMPILA DELEGATII EXTERNE
Ma gandesc de asemenea daca e posibil sa se intocmeasca niste declaratii pe propria raspundere semnate de angajati care sa insoteasca delegatiile fara stampila din care sa rezulte ca au fost plecati in tara x in scopul y. Eventual sa pregatiti ceva standard (unde sa se si mentioneze ca desi au incercat sa obtina stampila nu au reusit) care trebuie doar semnat la intoarcere de angajati. Sa nu se piarda totusi foarte mult timp nici cu acest aspect. Hot 1860/2006 nu spune in mod expres ca se poate la delegatii, dar macar dovediti buna vointa si bunaintentie. E o parere.
Răspuns la discuția Pasi creare PFA
am mai gasit ceva ce mi s-a parut interesatn [ link extern ] /
nu este reclama , este doar impartasirea unei informatii care mi se pare mai pe intelesul tuturor si f pe scurt. bineinteles ca sfatul specialistului este f indicat inainte de a face vreun pas , nu numai in cazul PFA-ului.
Buna ziua,

DIn cate stiu aceasta ar fi teoretic penultima sansa pentru 313 2007-2013. Ar mai fi o ultima sesiune la anul, insa doar daca mai raman bani dupa sesiunea aceasta. Din experienta celor priceputi in domeniu, de regula dupa penultima sesiune mai raman bani si pentru ultima? Sau daca nu am apucat sa aplicam pentru anul acesta mai degraba sa ne facem planuri pentru ceea ce va veni incepand cu 2013 ? Sau gresec eu cu ceva?
Multumesc,