Buna ziua
Postez deoarece am si eu o mare problema cu BCR Leasing din acest punct de vedere.
Am incheiat contract cu ei in aprilie 2009 pentru o masina. In acel moment, obligatia mea era sa inchei polita full casco la una dintre societatile agreate de ei, fara sa conteze agentul sau sucursala la care aceasta este incheiata (asta scrie in contract).
De anul acesta in schimb, am primit o scrisoare in care am fost anuntat ca BCR Leasing a imputernicit un broker (acelasi Greco) sa incheie politele, iar din momentul in care polita inca valabila va expira, va trebui sa o inchei la acest broker (problema 1) - este LEGAL???
2. Am zis sa las de la mine si am acceptat sa reinoiesc polita casco la Greco. Acestia mi-au facut una pe 4 ani (cat mai am contractul de leasing), cu aceeasi suma de plata anual, desi valoarea asigurata scade considerabil de la an la an.
Am sunat la ei, iar singurul raspuns pe care l-am primit (pe un ton foarte urat) a fost ca n-am ce face deoarece asa le-a spus BCR Leasing.. sa incheie polita pana la finalul perioadei contractuale.
Cei de la relatii cu clientii de la BCR mi-au spus ca aceasta este noua regula si ca n-am ce face in legatura cu asta, chiar daca in contract scrie altceva.. Cu alte cuvinte: faci ca noi sau iti ridicam masina.