Buna ziua,
Am nevoie urgent de un sfat avizat in urmatoarea problema.
In 28.04.2006 am facut un ctr de leasing auto la BCR leasing, 60 rate si valoare reziduala ca ultima rata.
Luna asta pe 15 trebuie sa platesc ultima rata.
M-am trezit cu un bilet de la un curier cum ca am de ridicat o polita RCA sau Casco de la Greco. Nu am vrut sa ridic acest plic deoarece nu stiam ce este cu el.
Am sunat la acesti Greco sa aflu ce mi-au timis, am aflat ca este o prelungirea a asigurarii casco pt 1 luna.
Ideea este, ca nu stiu cat de legal este ca ei sa ma oblige sa inchei prelungirea casco la BCR asigurari, in conditiile in care contractul meu se incheiei mai devreme de expirarea politei casco. casco expira pe 28 aprilie, iar eu ultima rata o platesc pe 14 aprilie inclusiv valoarea reziduala. Deci practic contractul meu cu ei se incheie.
Multumesc,
roxana
Nu este normal sa va oblige sa mai platiti in continuare polita CASCO sau RCA. Polita prelungita cu o luna inseamna ca v-au asigurat sa puteti inmatricula masina. Ori nu pot fi siguri ca dv vreti sa faceti asigurare pe o luna, pe 6 luni sau 12 luni.
Din pacate am calculat gresit. In mai e ultima rata, oricum trebuie platit casco. Deranjant este ca ei emit polita casco pt inca o luna, fara sa te intrebe daca doresti sau nu sa mai ramai la societatea de asigurari la care ai fost sau sa mergi la alta agreata tot de ei.
Probleme leasing auto
pyerr79
Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank.
Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)