foxi a scris:
Buna seara!
Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta destul de spinoasa:am un autoturism kia c`eed achizitionat in regim de leasing acum 2 ani prin bcr leasing. Contractul l-am facut pe persoana fizica, iar politele casco si rca sunt separat (adica nu sunt incluse in rata de leasing), insa m-am gandit sa le fac tot la bcr asigurari ( sa fie la un loc).
In primul an am fost taxat ca si client pers.fizica, iar de anul trecut m-au incadrat la pers.juridica, motivand ca apare la proprietar soc.de leasing -bcr leasing, insa pe chitanta cu care platesc apare numele meu nicidecum soc si C.U.I.-ul soc.Eu nu sunt persoana juridica , iar contractul este incheiat pe persoana fizica, iar ei imi spun ca ma incadreaza la pers.juridica, unde tariful este de 750 ron in contextul in care eu nu am nicio dauna si nicio amenda, iar cand i-am intrebat de reducere (avand in vedere ca sunt clientul lor de 2 ani si nu am nici daune) mi s-a spus ca nu fac asa ceva : se aplica standard fiind si in leasing....iar daca intri pe site vezi reduceri la ei........
Sincer mi se pare jecmeneala pe fata sau furt cu acte chestiunea asta de interpretare lingvistica pers.fiz./juridica.
In cazul asta contractul meu este nul??????
Fiecare societate face ce vrea pe banii oamenilor??????
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns clar si explicit.
Va multumesc din suflet si sper sa ma ajutati.
ps.scz pt invitatie(bajbaiam ....sunt nou)
am accesat si site-ul de informare CEDAM si nu este stipulat nicaieri ceva de genul asta
va rog.....ma poate ajuta cineva cu un raspuns concret ( imi expira polita- luni trebuie sa o reinnoiesc)va multumesc
:sorry::sorry::(:((
X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-( personne ne m`aide?