Multumesc frumos pt.raspunsurile trimise.Azi am rezolvat-o frumos: chiar daca am contract de leasing ( atentie:pers fizica), conform legislatiei in vigoare (vz CEDAM) mi s-a perceput tarif de persoana fizica pt. ca se iau datele utilizatorului !!!!!!! Recomand si altora sa caute societatile care fac chestiunea aceasta prevazuta de lege ; eu am rezolvat-o la BT asigurari si ma bucur ca am facut-o ( diferenta a fost intre bcr si ei DESTUL de semnificativa).
Inca o data multumesc pentru sfaturi
:))=D>Un sfarsit de saptamana cat mai placut tuturor!
=D>
Multumesc pt. felicitari!
Sincer era vb de polita RCA, iar cei de la BT au spus ca ei iau in calcul datele utilizatorului (sa va spun sincer : la BCR era vb de 745 ron, incadrandu-ma la pers.juridica/leasing, iar cei de la BT m-au incadrat la tarif de pers fiz/utilizator - 260 ron).
Diferenta este destul de mare( cu atat mai mult ca de 2 ani eram clientul lor/bcr si nu aveam nicio dauna, iar reduceri nmk.......:stunned:!!!!!!!!!!!
La polita CASCO mi-au facut o oarece reducere, insa mi-au bagat sub nas o asa-zisa clauza ( care era de datoria societatii sa anunte in preambul clientul) in care era vb de 100 eur fransiza............
c`est ca! on dit en francais
o seara buna!!
o seara buna
Rca
BOBY25
am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)