avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... incadrare corecta : contract pers.fizica - tarif ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

incadrare corecta : contract pers.fizica - tarif persoana fizica!!!!!!!!!!!!

Multumesc frumos pt.raspunsurile trimise.Azi am rezolvat-o frumos: chiar daca am contract de leasing ( atentie:pers fizica), conform legislatiei in vigoare (vz CEDAM) mi s-a perceput tarif de persoana fizica pt. ca se iau datele utilizatorului !!!!!!! Recomand si altora sa caute societatile care fac chestiunea aceasta prevazuta de lege ; eu am rezolvat-o la BT asigurari si ma bucur ca am facut-o ( diferenta a fost intre bcr si ei DESTUL de semnificativa).
Inca o data multumesc pentru sfaturi
:))=D>Un sfarsit de saptamana cat mai placut tuturor!
=D>
Cel mai recent răspuns: foxi , utilizator 23:17, 1 Septembrie 2009
Foarte probabil ca va referiti la polita Casco auto; daca e cea de RCA, e o greseala a asiguratorului...

Oricum, felicitari ca ati rezolvat! =D>
Multumesc pt. felicitari!
Sincer era vb de polita RCA, iar cei de la BT au spus ca ei iau in calcul datele utilizatorului (sa va spun sincer : la BCR era vb de 745 ron, incadrandu-ma la pers.juridica/leasing, iar cei de la BT m-au incadrat la tarif de pers fiz/utilizator - 260 ron).
Diferenta este destul de mare( cu atat mai mult ca de 2 ani eram clientul lor/bcr si nu aveam nicio dauna, iar reduceri nmk.......:stunned:!!!!!!!!!!!
La polita CASCO mi-au facut o oarece reducere, insa mi-au bagat sub nas o asa-zisa clauza ( care era de datoria societatii sa anunte in preambul clientul) in care era vb de 100 eur fransiza............
c`est ca! on dit en francais
o seara buna!!
o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing -pers,fizica, dar statut de pers juridica????????? foxi foxi Buna seara! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta destul de spinoasa:am un autoturism kia c`eed achizitionat in regim de leasing acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Rca la masina in leasing sodalit2005 sodalit2005 Buna seara, Va rog daca poate cineva sa ma sfatuiasca ce ar tb. sa fac in conditiile in care am achizitionat un autoturism in leasing si doresc sa inchei ... (vezi toată discuția)
Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)