am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe rca-ul lui...dar bcr-ul m-a bagat in cercetare si trebuie sa stau 3 luni de zile pana am un raspuns de la ei...mentionez ca am si polita casco tot la bcr de 4 ani...ce se poate face?daca pot sa fac ceva....
depune la sediul lor o invitatie la conciliere (art.720 indice1 cod de procedura civila)in care le explici ca nu exista un motiv legal pentru care sa nu-ti proceseze dosarul si ca prin neprocesarea lui iti aduc prejudicii materiale motiv pentru care ii vei actiona in judecata. S-ar putea sa se inmoaie si sigur isi vor reconsidera pozitia. Ceea ce este cel mai important incearca sa nu-ti mai reinoiesti polita la ei.
am incercat sa intru in audienta la d-nul sorin nicola directorul societatii(cu inspectorul de dauna nici nu pot lua legatura,mi-a trimis si ata) dar mi-au trimis o instiintare prin posta ca dosarul inca se cerceteaza ...problema este ca muncesc cu masina asta ,nu pot sa stau 3 luni..ar dura mult pana m-ar chema la conciliere sau cum se procedeaza?
Nu asteptati nicio chemare de la ei.Convocati dv. la conciliere in 3 zile, si solicitati solutionarea imediata a dosarului de dauna RCA , alternativa fiind promisiunea anularea politei RCA sau deschideti dosarul de dauna pe polita CASCO. Cu ocazia concilierii, anuntati intentia ferma de a solicita daune suplimentare pentru intarzieri nejustificate privind plata daunei RCA.
am vorbit cu cei de la bcr(mai bine zis cu cei de la receptie,mi-au zis ca acelasi raspuns o sa-l am si de la sefii lor) si mi-au spus sa astept rezultatul de la expertiza, ca poate sa ma bage in cercetare si pe casco...si termenul este nelimitat de cercetare...mi-au raspuns ca inca nu au rezultatul de la expertiza ...
Intrebarea mea este...daca nu ma despagubesc pe rca-ul vinovatului, pe polita mea casco(tot la bcr) se poate rezolva...sau este acelasi lucru?
Rca si casco
Izike
Poate sa-mi spuna cineva, daca am ambele asigurari si am avut un accident, pe care nu eu am provocat, asiguratorul plateste dupa ambele asigurari, sau raman ... (vezi toată discuția)