avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Casco Leasing BCR. Legal sau nu!
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Casco Leasing BCR. Legal sau nu!

Buna ziua,
Am nevoie urgent de un sfat avizat in urmatoarea problema.
In 28.04.2006 am facut un ctr de leasing auto la BCR leasing, 60 rate si valoare reziduala ca ultima rata.
Luna asta pe 15 trebuie sa platesc ultima rata.
M-am trezit cu un bilet de la un curier cum ca am de ridicat o polita RCA sau Casco de la Greco. Nu am vrut sa ridic acest plic deoarece nu stiam ce este cu el.
Am sunat la acesti Greco sa aflu ce mi-au timis, am aflat ca este o prelungirea a asigurarii casco pt 1 luna.
Ideea este, ca nu stiu cat de legal este ca ei sa ma oblige sa inchei prelungirea casco la BCR asigurari, in conditiile in care contractul meu se incheiei mai devreme de expirarea politei casco. casco expira pe 28 aprilie, iar eu ultima rata o platesc pe 14 aprilie inclusiv valoarea reziduala. Deci practic contractul meu cu ei se incheie.
Multumesc,
roxana
Cel mai recent răspuns: nen3i , utilizator 10:11, 5 Februarie 2015
omiteti faptul ca pana la achitare nu sunteti proprietar ci numai chirias/utilizator al autovehiculului.ca urmare proprietarul dispune asupra alegerii asiguratorului.
Probleme legate de BCR Leasing si Greco am si eu.. am postat un subiect legat de asta..
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
ovidiuch, utilizator
rocado a scris:

Din pacate am calculat gresit. In mai e ultima rata, oricum trebuie platit casco. Deranjant este ca ei emit polita casco pt inca o luna, fara sa te intrebe daca doresti sau nu sa mai ramai la societatea de asigurari la care ai fost sau sa mergi la alta agreata tot de ei.

Adevarul este ca pentru 1 luna de zile ar fi fost mai ok sa refaci inspectia de risc si sa se emita polita la alt asigurator si ca un alt asigurator ar fi acceptat sa iti emita polita pt 1 luna...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract leasing -pers,fizica, dar statut de pers juridica????????? foxi foxi Buna seara! Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta destul de spinoasa:am un autoturism kia c`eed achizitionat in regim de leasing acum 2 ani ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bcr leasing - greco ovidiuch ovidiuch Buna ziua Postez deoarece am si eu o mare problema cu BCR Leasing din acest punct de vedere. Am incheiat contract cu ei in aprilie 2009 pentru o masina. In ... (vezi toată discuția)
Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)