Tarzan2012 a scris:
@ Juliu
Daca a facut scolile mentionate de dvs,cu siguranta stie limbajul mimico-gestual,comunicarea prin semne,iar dupa absolvirea scolilor,cu siguranta ca s-a integrat in club devenind membra a asociatiei surzilor din Romania,la filiala Bucuresti.
Apoi normal ca ar trebui sa aiba certificat de handicap,ca salariatii ii ajuta oe surzi in obtinerea de facilitati,deci.....cred ca si acum are astfel de facilitati,sau poate dvs ati vrut sa vedeti ce facilitati are dreptul?
Daca vreti sa stiti mai multe,studiati legea 448/2006
Succes
Din pacate acum 12-13 ani atunci cand a terminat scoala nu existau asemenea cluburi, sau nu avea acess la informatiile ca ar exista unul.
Da stie limbajul, il cunosc si eu, nu prea poti integra un asemenea om foarte usor intr-un colectiv altul decat familia pentru ca s-a incercat o data si rezultatul a fost dezastros.
A incerca sa ii oferi un serviciu inseamna ca persoana de fata sa poata comunica cat de cat cu restul personalului, insa calitatea personalului nu este de cele mai multe ori asa cum ne dorim.
S-a intentionat sa fie tinuta in sanul familie datorita faptului ca o tanara poate fi vulnerabila intr-o "jungla urbana", mai precis mentalitatii parintilor.
Insa eu am ajuns la varsta in care incerc sa fac ceva, independent.
Normal era sa detina un certificat, insa nu il are, pentru asta tot scriu aici, colectez informatii.
Mentionez ca nu este membra a unui club.
Sper ca imi intelegeti problema si nu va stresez pe acest subiect.
Va multumesc din toata inima.