domnule avocat astazi 18.05.2012 trebuia sa se prezinte sotul meu in instanta pt ca la admis pt cererea de eliberare conditionata dar nu stiu cum sa intamplat ca lau anuntat cei de la PNT tarziu nu stiu exact cum sa inamplat dar daca nu a avuto azi poate sa o aibe luni ?????
mandatul este de 3 ani si 6 luni furt calificat din care am inteles ca se face 2 ani si 4 luni si scazand 3 luni facute in 2009 pt aceeasi fapta numai ca v-am explicat iau facut 2 dosare iar pe al 2-lea acum il executa mie frica tare sa nu il amane noi avem si un baietel de 2 ani se ia asta in considerare? si nu avem nici bani de avocat eu nu lucrez parintii lui sunt pensionari
e rau ca dureaza atat de mult inseamna ca prin iulie vine acasa ( noi suntem din Braila) poate o sa aiba noroc si o sa vina acasa pana la sfarsitul luni mai
el este cuminte nu sa batut cu nimeni nare rapoarte na facut probleme in nici un fel dar stam cu frica ca ii poate da o amanare din cauza ca are antecedente conteaza asta?
buna ziua sotul meu este arestat pentru furt calificat si este condamnat la 3 ani si 6 luni inchisoare a facut 2ani si 4 luni acum pe 14 mai are comisia de eliberare conditionata dar este o problema, ca el are antecedente penale in 2009 a fost inchis pt aceeasi fapta el acum face continuare de pedeapsa pt ca in 2009 i sa facut 2 dosare in primu ia dat 2 ani cu suspendare si al 2 dosar la judecat un an de zile iar pe 4 iunie 2010 la arestat e cuminte nare rapoarte ii impiedica problema asta eliberarea adica ar putea sai dea amanare?????? Astept rasp var rog mult de tot,multumesc