avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Activitate anamariaalexandra

Activitate anamariaalexandra

ma comport ca o mama ,dar nu pot fi linistita sa o stiu departe de casa....tot incerc pe orce mijloc sa o aduca acasa...chear numai stiu cum sa fac? ultima mea solutie este sa o las sa faca alegerile pe care ea le considera bune!
Varsta legala este de 16 ani cu acordul parintiilor,de asta imi fac griji,ca este destul de descurcareata incat sa faca ceva legat de asta....este nevoie ca eu si sotul meu s fim prezenti la starea civila sa semnam ceva,asa este?
Aveti toata dreptatra din lume,am sa o las sa decida singura,doar imi doresc sa stiu un singur lucru....se poate sa se casatoreasca civil fara prezenta mea si a sotului,poate face cumva acest lucru?
Se poate duce la starea civila,fara noi,doar cu semnatura noastra....poate sa se marite fara prezenta noastra???
Bine bine,dar nu este majora nu face ce o taie pe ea capul!cumva or cu forta ori cu legea o aduc acasa! DAR CUM? Mai pot face ceva sau o las in pace?
Din punct de vedere legal am.c sa i fac ei sau lui ca sa i despart? Nui baiat rau din moment ce o tine in scoala si o intretine,si din cate stiu eu sunt de vreun an impreuna,eu doar vreau sa fie acasa si sa. se imprieteneasca cu unul.d varsta ei,baiatul asta are 25 de ani si ea 17 ani si umpic......sunt atatea pareri,ba pot so oblig s vina acasa ba nu,care este realitatea?daca dupa o zi de cursuri,la ora 2 merg si o iau d la scoala cu forta,are ceva? Sau mai bine zis are rost s mai sper ca o aduc
Problema este ca nu o tine cu forta,ca ma sunat sami zica ca este bine,merge la scoala,nu o tine cu forta....sotul meu vrea s intre peste ei in casa sa le faca scandal,sa o oblige sa vina acasa,are ceva? Ce pot face altceva? cum o oblig sa vina acasa?
Buna ziua,va solicit ajutorul deoarece fica mea in varsta de 17 ani a decis sa plece de acasa si sa se multe la prietenul ei cu care este impreuna de 1 an,cum o aduc acasa,prin politie?partea buna este ca nuna renuntat la scoala merge zi d zi si are conditii,a plecat de o saptamana,si imi este frica s nu faca cununia civila cu.acest baiat,ce este de facut? Va rog sa imi raspundeti urgent,imi vreau fata inapoi acasa