avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate luciana17

Activitate luciana17

Discuție fond rulment
In blocul in care locuiesc se cere un fond de rulment de 300 de lei de apartament pentru cei bransati la radet si de 100 de lei pentru cei debransati de la radet . Mie mi se par niste sume extrem de mari pentru un fond de rulment .Ei spun ca sunt datorii mari la apa calda si apa rece si nu au de unde plati .Este adevarat ca exista un restantier in bloc cu o suma de 2000 de lei,dar acesta a platit luna trecuta 1000 de lei.Intrebare mea este cui ma pot adresa pentru ca se pare ca acesti oameni nu platesc datoriile catre Radet ,desi locatarii spun ca au platit intretinerea pe luna respectiva? Trebuie sa spun ca apa calda a fost oprita si restantierul din blocul respectiv a fost obligat sa plateasca deschiderea 200 de ron.Omul a platit deschiderea si 1000 de lei intretinerea.Cand insa a sunat la RADET , a aflat ca apa calda a fost oprita deorece ei nu s-au achitat utilitatile .Asa s-a aflat ca de fapt ei au o datorie de 44OO de lei si nu de 2000 de lei cum era afisat acum o luna la avizier. Mai vreau sa stiu daca imi pot plati singura utilitatile la Radet?