avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate monyaur

Activitate monyaur

nu as vrea sa ajung pana acolo as dori sa stiu ce sa-r intampla in cazul in care sa-r ajunge pana acolo daca pote cineva sa imi spuna multumesc
Răspuns la discuția grad de rudenie
daca fetita barbatului e din prima casatorie fara a fi rude cu a doua sotie atunci fetitele sunt surori vitrege precum tatal va fi tata vitreg pt fetita sotiei si sotia va fi mama vitrega pt fetita sotului.
problema mea este de vecinatate acum 50 de ani doi frati si-au facut casa pe terenul cumparat unul dintre ei si-a pus casa la 35 de centimetri de linia hotarului iar dupa 20 de ani si-a extins cladirea dar fara a mai lasa acei centimetri de picatura de streasina punand cu acordul celuilalt cu conditia ca sa il lase pe cel de-al doilea sa treaca peste terenul lui in spatele terenului . acum 8 ani primul a decedat si a ramas sotia care acuma a inchis gradina cu gard turnat si nu se mai poate trece .Mentionez ca dansa are 3 ferestre in curtea mea si burlanul casei se scurge pe terenul meu . dansa spune ca ma lasa sa trec dar a inaltat zidul gardului la 40cm si imi spune sa fac eu poatra . mai are si cosul de fum de la centrala cu o inaltime de aproximativ 1,5 m si tot fumul imi vine in casa si nici nu este cos de fum special pt. centrala ci doar din caramida in apropierea finarului meu la o distanta de nici 1 m