problema mea este de vecinatate acum 50 de ani doi frati si-au facut casa pe terenul cumparat unul dintre ei si-a pus casa la 35 de centimetri de linia hotarului iar dupa 20 de ani si-a extins cladirea dar fara a mai lasa acei centimetri de picatura de streasina punand cu acordul celuilalt cu conditia ca sa il lase pe cel de-al doilea sa treaca peste terenul lui in spatele terenului . acum 8 ani primul a decedat si a ramas sotia care acuma a inchis gradina cu gard turnat si nu se mai poate trece .Mentionez ca dansa are 3 ferestre in curtea mea si burlanul casei se scurge pe terenul meu . dansa spune ca ma lasa sa trec dar a inaltat zidul gardului la 40cm si imi spune sa fac eu poatra . mai are si cosul de fum de la centrala cu o inaltime de aproximativ 1,5 m si tot fumul imi vine in casa si nici nu este cos de fum special pt. centrala ci doar din caramida in apropierea finarului meu la o distanta de nici 1 m
Fereastra de lumina
llcoco
buna ziua,
referitor la fereastra de lumina, am si eu o situatie:
vecinul meu are casa construita exact pe limita de proprietate adica zidul casei lui este ... (vezi toată discuția)