Buna seara , as dori ajutor contra cost pentru a rezolva problema descrisa mai jos .
Casa vecinilor mei este amplasata la o distanta minima de 1,40 m fata de gardul comun .Acestia au pe partea cu gardul comun 3 ferestre (una pentru casa scarilor si doua pentru grupurile sanitare )Planul casei lor este identic cu al meu.Geamul de la parter este folosit de acestia pentru aerisire dar si pentru a ,,spiona,,curtea mea .Pe partea cu gardul comun acestia mai au si doua scurgeri pentru apa de ploaie , nu au montat burlane , apa de ploaie curge constant la mine in curte .Tot pe partea gardului comun si-au montat un cos de fum , casa are o inaltime de aproximativ 8 metri , cosul dansilor are putin peste 5 m .Cand folosesc centrala , ma simt ca la Copsa Mica .Tot pe aceasi parte si-au montat si o camera video , aceasta in experienta pe care o am filmeaza cel putin 1/2 din curtea mea .Mai exista o camera montata pe lateraul casei lor , obiectivul acestei camere il vad din casa .
Pentru camere am facut o sesizare la politie - raspunsul a fost ,,e bine ca aveti curtea supravegheata,,
Pentru scurgerile apei de ploaie le-am trimis in scris - raspunsul a fost ,,vom tencui casa si vom monta burlane ,, in 2023
Pentru cos le-am trimis in scris - raspunsul a fost ,,cosul de fum este acreditat ,, am intrebat si eu la firmele care vand aceste produse si raspunsul a fost ,, este acreditat pentru o casa cu un regim de inaltime mai mic cu 50-100 cm .
As dori sa rezolv aceste situatii , pentru poze cu ce am relatat mai sus va rog sa ma contactati , la fel si pentru eventuale preturi pentru ce insemna o reprezentare legala .
Multumesc anticipat