avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Articloul 614, 615 .....
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Articloul 614, 615 .....

Buna seara , as dori ajutor contra cost pentru a rezolva problema descrisa mai jos .
Casa vecinilor mei este amplasata la o distanta minima de 1,40 m fata de gardul comun .Acestia au pe partea cu gardul comun 3 ferestre (una pentru casa scarilor si doua pentru grupurile sanitare )Planul casei lor este identic cu al meu.Geamul de la parter este folosit de acestia pentru aerisire dar si pentru a ,,spiona,,curtea mea .Pe partea cu gardul comun acestia mai au si doua scurgeri pentru apa de ploaie , nu au montat burlane , apa de ploaie curge constant la mine in curte .Tot pe partea gardului comun si-au montat un cos de fum , casa are o inaltime de aproximativ 8 metri , cosul dansilor are putin peste 5 m .Cand folosesc centrala , ma simt ca la Copsa Mica .Tot pe aceasi parte si-au montat si o camera video , aceasta in experienta pe care o am filmeaza cel putin 1/2 din curtea mea .Mai exista o camera montata pe lateraul casei lor , obiectivul acestei camere il vad din casa .
Pentru camere am facut o sesizare la politie - raspunsul a fost ,,e bine ca aveti curtea supravegheata,,
Pentru scurgerile apei de ploaie le-am trimis in scris - raspunsul a fost ,,vom tencui casa si vom monta burlane ,, in 2023
Pentru cos le-am trimis in scris - raspunsul a fost ,,cosul de fum este acreditat ,, am intrebat si eu la firmele care vand aceste produse si raspunsul a fost ,, este acreditat pentru o casa cu un regim de inaltime mai mic cu 50-100 cm .
As dori sa rezolv aceste situatii , pentru poze cu ce am relatat mai sus va rog sa ma contactati , la fel si pentru eventuale preturi pentru ce insemna o reprezentare legala .
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul legat de cosul de fum cicea cicea Am centrala termica pe combustibil solid ( lemne) de 4 ani si vecinul de pe partea cu cosul de fum de trei saptamani vrea sa nu mai fac foc pt. ca spune ca ... (vezi toată discuția)
Burlan aerisire centrala marileni marileni Buna ziua,vecinul care are peretele casei comun in curtea mea si-a tras burlanul de aerisire al centralei termice fara acordul meu la mine in curte.Este ... (vezi toată discuția)