avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate burlan aerisire centrala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

burlan aerisire centrala

Buna ziua,vecinul care are peretele casei comun in curtea mea si-a tras burlanul de aerisire al centralei termice fara acordul meu la mine in curte.Este legal?si ce ttrebuie sa fac?multumesc
Cel mai recent răspuns: marileni , utilizator 13:53, 8 Noiembrie 2018
O intelegere pe cale amiabila ar fi fost de preferat.
In conditiile in care aveti perete comun in curtea dvs. si vecinul si-a pus centrala termica posibil sa nu fi avut o alta solutie pentru a scoate cosul de gaze arse.
Amplasamantul cosului de gaze, la inaltime, deasupra ultimului nivel al casei dvs. pentru disiparea gazelor in atmosfera este o solutie obligatorie.
Va multumesc frumos pt raspunsul dvs profesional!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuarea gazelor de ardere de la o cantrala pe gaz în condensatie Ianos01 Ianos01 Între casa mea și a vecinului este o distanta de 1, 35m. Vecinul și-a scos coșul de evacuare de la centrala termica pe gaz în acest spațiu de 1,35m, ... (vezi toată discuția)
Necesitate reala conform normelor pentru aerisire si priza de aer intr-o bucatarie? AntiSecretare AntiSecretare Buna ziua, Context: - apartament aflat in renovare - bloc anvelopat, construit din placi de beton armat - geamuri termopan - in bucatarie exista deja 2 ... (vezi toată discuția)
Amplasare cos centrala termica in curtea vecina TuLe TuLe As dori sa stiu care este distanta legala de amplasare a unui cos de centrala termica in curtea vecina. Vecinii au scos cosul centralei termice in curtea ... (vezi toată discuția)