Revin cu o noua intrebare.
Am obs. ca BEJ-ul are sediul in sectorul 1, iar judec. S 1 are sediul în sectorul 4.
Pot invoca exceptia necompetentei teritoriale, prin cont. la executare, in temeiul disp. art. 650 alin. 1, prin care sa fie anulate toate actele de executare.
Mai am o intrebare.
În suma achitată de 250 lei, nu intră şi despăgubirea.
Vă multumesc.
Am platit 250 lei. Am achitat suma in mom. in care am radiat masina, la impozite si taxe, neputand radia masina deoarece imi aparea debitul acesta. Pe chitanta se specifica amenda contraventionala, in baza PV.
Suma de 250 lei nu reprezinta si despagubirea de 28 euro?
PV nu-l mai am, dar pe el era trecuta suma de 28 euro.
Buna ziua. in urma verificarii unui cont bancar, am constatat ca s-a dispus de catre un BEJ infiintarea popririi pt. suma de 535 lei, reprez. amenda 28 euro + cheltuieli, cererea fiind formulata de CNADNR, in urma incheierii in anul 2011 a unui PV pt. neplata rovinietei.
Problema este ca am achitat amenda in data de 24 ian. 2014 - am chitanta, insa CNADNR a formulat cerere pt. incuv. executarii silite, la data de 22.02.2014, cum precizeaza chiar BEJ-ul in instiintarea emisa bancii, pe data de 22.08.2014.
Eu nu am primit nimic pana la acest moment acasa, instiintare etc.
In aceasta situatie, ce pot face? Bej-ul a introdus cererea de incuv la Jud. S 1. In cazul contestatiei, o pot face la Jud. S 1 sau la Jud. de domiciliu.
Vă multumesc anticipat.
Multumesc pt rasp Vrajamarii.
Mai am insa o nelamurire, daca poti sa-mi rasp, tot in legatura cu proba practica sau ceilalti care stiti: ce MICROSOFT OFFICE folosesc curtile de apel pt calculatoarele din dotare?
XP sau ceva mai nou: VISTA...? Intreb pt ca de exemplu, eu am Vista si, in cazul in care vrei sa setezi tastatura sa scrie cu diacritice, este usor, iar in cazul XP-ului, nu am idee si, in general, difera f mult comenzile. Poate se cere la proba practica sa scrii cu diacritice.
PT VRAAMARII
Te rog frum sa-mi spui si mie pentru ce functie ai sustinut tu concursul si ce s-a dat mai exact la acest concurs, daca se poate. Eu nu am gasit unde este afisat acest concurs, la care te referi tu, si eram tare curios si mai exact despre ceea ce s-a dat la proba scrisa. La proba practica am inteles.
Multumesc anticipat.
Salut Zin! In primul rand vroiam sa-ti multumesc pt tematica pe care ai afisat-o pt proba practica, asa avem si noi idee cam ca se cere la aceasta proba, iar in al doilea rand, vroiam sa te intreb unde exista aceasta tematica, unde este afisata, pt ca eu am cautat si nu am gasit si eram curios. Astept raspuns si inca o data iti multumesc.
Multumesc frum pt raspuns maddyy.
Va rog frum sa-mi rasp si mie la intrebarea referitoare la proba practica pt functia de grefier direct pe post: in ce consta mai exact aceasta proba si care sunt cerintele pe care le cer la aceasta proba?! ne cer sa redactam un text, o citatie sau urmaresc sa vada daca stim sa folosim calculatorul?
va rog frum sa-mi rasp si mie la aceasta intrebare, care sunteti in cunostinta de cauza si aveti buna vointa. Va multumesc anticipat.
Rali, te rog frum, cand intri, sa-mi spui si mie in ce consta proba practica in cazul concursurilor organizate direct pe post? As vrea sa ma inscriu la concursul organizat de Curtea de Apel Bucuresti si nu am nicio idee in ce consta proba eliminatorie. Va rog si pe ceilalti care aveti cunostinta despre aceasta sa-mi raspundeti, daca puteti. Multumesc.