Buna ziua. in urma verificarii unui cont bancar, am constatat ca s-a dispus de catre un BEJ infiintarea popririi pt. suma de 535 lei, reprez. amenda 28 euro + cheltuieli, cererea fiind formulata de CNADNR, in urma incheierii in anul 2011 a unui PV pt. neplata rovinietei.
Problema este ca am achitat amenda in data de 24 ian. 2014 - am chitanta, insa CNADNR a formulat cerere pt. incuv. executarii silite, la data de 22.02.2014, cum precizeaza chiar BEJ-ul in instiintarea emisa bancii, pe data de 22.08.2014.
Eu nu am primit nimic pana la acest moment acasa, instiintare etc.
In aceasta situatie, ce pot face? Bej-ul a introdus cererea de incuv la Jud. S 1. In cazul contestatiei, o pot face la Jud. S 1 sau la Jud. de domiciliu.
Vă multumesc anticipat.
Am platit 250 lei. Am achitat suma in mom. in care am radiat masina, la impozite si taxe, neputand radia masina deoarece imi aparea debitul acesta. Pe chitanta se specifica amenda contraventionala, in baza PV.
Suma de 250 lei nu reprezinta si despagubirea de 28 euro?
PV nu-l mai am, dar pe el era trecuta suma de 28 euro.
Amenda e contraventionala si vi s-a aplicat ca nu ati avut rovinieta, iar despagubirea e reprezinta c/val rovinietei pe un an ( 28 euro)si se varsa in contul CNADNR.
Aceasta plata de despagubire s-a scos prin lege in 2012.
Nu datoreaza aceasta plata nici cei ce aveau pe rol contestatia in 2012 cand s-a dat legea.
Nu stiu daca veti avea castig de cauza in contestatie,