avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate userus_x

Activitate userus_x

Am avut in curtea casei de la tara, o cladire veche, din pamant, care desi parea solida, datorita infiltratilor de apa i-sa prabusit un perete. Apoi la cateva ore, a cazut tot acoperisul si peretii interiori.
Am rugat o echipa sa decongestioneze molozul. Acum cei de la primarie ma intreaba de autorizatie de demolare... Pai daca sa daramat singura ce sa ii fac? Sa o las asa? Am poze cu cladirea prabusita si stiu vecinii. Au ei dreptul sa mai imi ceara autorizatie de demolare?
Răspuns la discuția Nefinalizare reabilitare termica
Multumesc pentru raspunsuri. Vom face notificarile cuvenite, daca nu vom avea o trecere la actiune din partea constructorului vom intenta o cerere de chemare in instanta si pana la urma vom continua lucrarile... Beneficiar este asociatia de proprietari prin programul de reabilitare al primariei.

[ link extern ]
Locuiesc intr-un bloc care a fost reabilitat termic in proportie de 80%. Lucrarile s-au intrerupt in decembrie 2011 si cateva apartamente nu au mai fost finalizate. Mentionez ca la parterul blocului se afla cateva spatii comerciale "largite" si schela ar trebui montata prin sau peste acoperisurile acestor societati comerciale.
In lunile de iarna a acestui an a aparut mucegai pe peretii neizolati datorita dezechilibrului termic creat de aceasta lucrare nefinalizata. #-o
Desi am achitat integral cota parte din lucrare, nu am beneficiat de izolare decat la o camera (din 3+ bucatarie) si nici nu am primit reducere la incalzire pentru ca apartamentele noastre au fost mai reci decat a vecinilor, care nici macar nu au avut bunul simt de a achita partial cota din reabilitare.
Ce putem face pentru a nu ramane(cele 20 de apartamente din 120 cat are blocul) in aceasi situatie si pe viitor ?