avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatia de demolare pentru imobil prabusit.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatia de demolare pentru imobil prabusit.

Am avut in curtea casei de la tara, o cladire veche, din pamant, care desi parea solida, datorita infiltratilor de apa i-sa prabusit un perete. Apoi la cateva ore, a cazut tot acoperisul si peretii interiori.
Am rugat o echipa sa decongestioneze molozul. Acum cei de la primarie ma intreaba de autorizatie de demolare... Pai daca sa daramat singura ce sa ii fac? Sa o las asa? Am poze cu cladirea prabusita si stiu vecinii. Au ei dreptul sa mai imi ceara autorizatie de demolare?

Alte discuții în legătură

distrugere izolatie perete de catre vecin Petrina29 Petrina29 Buna ziua! va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia in care un vecin isi demoleaza o constructie si a smuls izolatia de pe peretele meu lateral, cel ... (vezi toată discuția)
Constructie dezafectata, propusa spre daramare miloser miloser am achizitionat o casa ce are in comun peretele si acoperisul altei case . aceasta \"alta\" casa este proprietatea vecinilor , nu este locuita de mult timp , ... (vezi toată discuția)
Decizie de demolare serban horatiu serban horatiu Am o casa construita in 2004 ,intabulata. In 2007 ,am schimbat acoperisul vechi al cladirii cu unul nou dar nu in forma initiala . In loc sa l realizez cu ... (vezi toată discuția)