avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... distrugere izolatie perete de catre vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

distrugere izolatie perete de catre vecin

Buna ziua!
va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia in care un vecin isi demoleaza o constructie si a smuls izolatia de pe peretele meu lateral, cel care da in curtea lui . din ce cunosc nu are autorizatie de demolare / constructie si chiar daca are ce pot face in acest sens? spune ca repara dar cum pot stii ca va face cum trebuie cand ploua sa nu se infiltreze apa pe peretii mei?
multumesc frumos!
Ultima modificare: Luni, 20 Martie 2023
Petrina29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petrina29 , utilizator 07:41, 21 Martie 2023
Buna ziua!
Sa cheme o echipa specializata in asa ceva,iar dvs.sa asistati la reparatii ca sa fie facute cum trebuie.
Nu ar strica sa adunati si ceva dovezi, martori, poate si o declaratie scrisa a dumnealui ca aduce peretele la starea initiala..., o sa fie bune in instanta, daca nu va intelegeti si alegeti aceasta cale...
multumesc frumos! pozele si inregistrarile sunt probe ? nu ma intereseaza sa ii fac rau sa fac plangere dar stiu cat m-am chinuit cu ceva ani inainte sa repar acoperisul si sa izolez ca se infiltra apa si cand credeam ca am scapat si nu mai am probleme a stricat toata munca .
multumesc frumos! voi propune acesta solutie,
Puteti verifica existenta de autorizatie la serviciul urbanism din primaria teritoriala
multumesc frumos! pozele si inregistrarile sunt probe ?

341 al. 2 C. pr. civ., prevede:
„Sunt, de asemenea, mijloace materiale de probă și fotografiile, fotocopiile, filmele, discurile, benzile de înregistrare a sunetului, precum și alte asemenea mijloace tehnice, dacă nu au fost obținute prin încălcarea legii ori a bunelor moravuri.”

Alte discuții în legătură

Locuiesc la etajul 4 din 4 intr-un bloc construit pe vremea lui ... noane noane Locuiesc la etajul 4 din 4 intr-un bloc construit pe vremea lui Ceausescu fara acoperis,tot in acea vreme pt.ca -mi ploua in casa am construit un acoperis din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc 4/4 cu 2 scari, la ultimul etaj ... lauramaria2021 lauramaria2021 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc 4/4 cu 2 scari, la ultimul etaj ( etajul 4) scara 1. Deoarece toate apartamentele de la etajul 4 au avut probleme cu ... (vezi toată discuția)
Publicitate sc rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Detin in chirie un spatiu comercial situat la parterul unui bloc de locuinte. Fara a platii sau discuta cu vreo persoana juridica sau fizica ... (vezi toată discuția)