avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate vio1974

Activitate vio1974

Bună ziua! Am nevoie de un sfat! Situația e in felul urmator: sunt doi frati mostenitori pe o proprietate, sora s-a hotarat sa-i vanda partea ei fratelui. Cum e mai bine sa faca actele? Act de vanzare - cumparare sau donație/cedare de mostenire?Sora vrea cedare de mostenire ca sa nu plateasca impozit pe banii primiti ( cere o suma destul de mare pe parte ei, 60.000 de euro). Din punct de vedere legal, care act e mai sigur pentru cel care cumpara? Multumesc mult!
Va multumesc din suflet pentru raspunsurile date!
Am sa actionez in instanta, sper sa am si castig de cauza!
Va doresc o seara frumoasa!
Multumesc frumos!
Inca o intrebare: Cum pot afla daca s-au facut acte de intrerupere a prescriptiei? Eu nu am primit nimic, nicio instiintare , niciodata!
Multumesc pentru raspuns!
Am nevoie de avocat? Ce-i drept, nu-mi permit financiar! Exista un asemenea model pentru actiune in instanta? Daca actionez in instanta, as avea castig de cauza?
Buna ziua! Pe scurt problema mea este urmatoarea:
Am doua amenzi care s-au prescris de sase si respectiv sapte ani.Primaria nu recunoaste prescrierea lor si nu le sterge, ca atare nu pot sa-mi platesc impozitul, daca nu platesc mai intai amenzile.Precizez ca nu au procedat la executarea silita nici in momentul de fata.
Ce trebuie sa fac, ca primaria sa stearga aceste amenzi?
Va multumesc!