avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate Ukal

Activitate Ukal

Am reusit sa ajung astazi. Nu scrie nimic pe aceea foaie pe care era decizia judecatorului. Era doar conform art 278 1, al. 8 litera c, - daca imi amintesc bine - se admite plangerea bla bla si se dizolva solutia parchetului de neurmarire penala si mai mult bla bla, ceva articole din care reiesea "vatamare din culpa" si cam atat. Se poate folosi motivul plangerii ca si motiv de admitere a plangerii? Adica, nu stiu daca ma exprim coerent, ei au depus plangerea pe motiv ca parchetul a dat-o in bara cu investigatiile doarece nu se mai gaseau diferite dovezi la locul accidentului, nu m-au intrebat de la ce distanta am vazut-o pe doamna, ca domnul care a facut expertiza a avut tupeul sa interogheze un martor care nu a fost interogat de politie dar aparea in dosar, chestii din-astea, se poate admite plangerea pe aceste motive, fara a fi invocate de judecator? Multumesc
Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns daca se poate : anul trecut am accidentat cu masina o doamna in varsta, aflata pe mijlocul drumului. Eu am fost declarat nevinovat de procuratura, in baza declaratiilor martorilor si a expertizei tehnice, banuiesc. Doamna a depus plangere impotriva deciziei procuraturii de netrimitere in judecata, si judecatorul a admis aceasta plangere, dar nu stiu din ce motiv - daca trebuie sa aiba un motiv judecatorul pentru a admite o plangere. Intrebarea mea este, pot sa atac aceasta decizie a judecatorului sau nu am ce sa fac decat sa astept procesul ce va urma? Va multumesc.